Att United ska vinna med 3 bollar hemma mot Wigan spelas. Vinner man med 2 mål så blir det insatsen tillbaka.

United spelade i torsdags mot Hull. Det blev förlust med 2-1 men tack vare 2-0 vinst i första mötet är man i final i ligacupen. Där kommer Southampton stå för motståndet på Wembley. Nu är det fokus att ta sig an Wigan för att gå vidare till den femte omgången.

Jose Mourinho har gått ut och sagt han lägger mycket energi på FA-cupen men att det kommer bli en del förändringar i elvan. De Gea har fått två dagars semester och det är Romero som kommer stå mellan stolparna. Har gjort det bra när han fått chansen så det ska inte vara några problem. Sen är bredden, framförallt i offensiven, riktigt bra. Spelare som inte startade i torsdags som han kan välja att spela idag är: Mkhitaryan, Mata, Martial, Rooney, Shaw, Valencia. Hyfsade spelare enligt mig själv som jag gärna ser får speltid i den här matchen.

United gick vidare lekande enkelt i förra omgången, då vann man mot Reading med 4-0. Ny kommer ett nytt Championship lag till Old Trafford, men till skillnad från Reading håller Wigan till i botten av tabellen. Wigan har tre raka segrar varav en var i FA-cupen. Välbehövliga vinster för Wigan som har fått lite självförtroende. Det är Warren Joyce som är Wigans tränare och han kan United mycket väl. Han var ungdomstränare i 8 år hos United och har format en sådan som Marcus Rashford. Men trots kunskapen han har om Mourinhos gäng ska det inte räcka till för att störa Man United.

United har bredden och är inte alls orolig över vilket lag han ställer på benen, för i mina ögon ska Wigan rullas ut oavsett. United brukar historiskt sett ha väldigt lätt för Wigan. Wigan supportarna har (även om det var några år sedan sist) åkt dom få milen som skiljer städerna åt, med deppiga och mindre smickrande siffror i huvudet. Jag både tror och hoppas man får en likadan bussresa hemåt idag.

Jag spelar Manchester United -2 asien @1.90 hos bet365 med 4/7u.

This is the stats tab
This is the post tip