Manchester United går in i Europaspel även de men här är det Europa League som gäller.
Ole Gunnar Solskjær tar emot Astana FC från Kazakstan och det här ska United bara vinna, gruppspelets säkraste trea. Den norska tränaren har pratat om att rotera laget ganska kraftigt samtidigt som han har bekräftat att Mason Greenwood, 17 år, kommer att starta på topp. Och det är på honom jag spelar mina kort - Greenwood målskytt till 2,25 hos Unibet .

17-åringen Greenwood imponerade stort under försäsongen och kanske att Solskjær lovade honom aningen för mycket när han sa att han skulle få flitigt med speltid inför ligapremiären. Greenwood har visserligen hoppat in i samtliga matcher förutom senast mot Leicester, men han har svårt att hinna uträtta några stordåd. Mest speltid blev det mot Crystal Palace (34min), annars har det bara handlat om 4-8 minuter.
Även om han inte har fått några superlägen så tycker jag han har sett pigg ut. Under försäsongen hittade han nätet och i ligamatcherna syns det att han vill vara med och avgöra.
Jag tror Greenwood kommer ta sin chans här. Astana kommer bli rejält nedtryckta här på Old Trafford.
"VNL" kommer vilas och 23-åriga Axel Tuanzebe kommer troligtvis starta bredvid Maguire på mittbackspositionerna.

Uniteds möjliga elva:
Romero; Dalot, Tuanzebe, Maguire, Rojo – Matic, Fred – Mata, Lingard, Rashford – Greenwood

Klart Astana kommer vara taggade, det är deras första bortamatch mot ett engelskt lag och vad är inte fetare då än ett besök på Theatre of Dreams... Men denna match kommer Solskjær vilja stänga ner så snabbt som möjligt, Astana har vunnit 2 av 6 bortamatcher och då snackar vi mot betydligt sämre motstånd. Greenwood lär inte vara den första som byts ut heller, så länge han håller kvalitén. Njae, det här vinner United. Frågan är bara hur mycket.

SPEL: Mason Greenwood målskytt till 2,25 pengarna
Hos bet365

Twitter@ Holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip