Man United -1,5 mot Huddersfield. 1.90 hos FastBet och Bethard .

Huddersfield går trögt för dagen. Fem raka förluster och bara tre gjorda mål i de matcherna. Har en jobbig skada på viktige mittfältaren Mooy. Den centrale fältherren är nog lagets bäste spelare och saknas såklart i en trupp som redan från början är tunn. Kommande vecka väntar två blytunga matcher:
Fulham borta och Burnley hemma. Det är lagen som gör Hudds sällskap under strecket, riktiga nyckelmatcher med andra ord. Lite spekulation från min sida, men nog är det tänkbart att det finns ett par ögon riktade mot dem uppgifterna.

Solskjaers första hemmamatch. Räknar med en positiv atmosfär då den populäre norrmannen gör entré. Startade med Pogba mot Cardiff, vilket såklart är ett plus. Fransmannen är spelare med högst höjd i United och att hitta en roll för honom är såklart key. Insatsen mot Cardiff var klart bättre från United jämfört med vad vi fått se tidigare. Inget snack om att det finns klass i laget, handlar mycket om att lätta på tyglarna och låta de offensiva spelarna göra det dem är bra på.

Det här tajta jul-matchandet gynnar storlagen, som har lite bredare trupper än bottenlagen. Mot Cardiff satt Bailly, Dalot, Fellaini, Fred och Mata på bänken - flera av dessa kan gå in med fräscha ben mot Huddersfield. Uniteds nuvarande sjätteplats är en rejäl underprestation sett till vad laget borde kunna åstadkomma. Den förgiftade stämningen och negativa spelet under Mourinho måste haft en negativ inverkan på poängskörden. Räknar med att laget höjer sig under vintern/våren. Det här är en passande uppgift och allt annat än en klar Unitedseger hade förvånat mig.

Manchester United:
De Gea; Young, Lindelof, Jones, Shaw; Herrera, Matic, Pogba; Lingard, Rashford, Martial

Huddersfield Town:
Lossl; Jorgensen, Schindler, Kongolo; Durm, Bacuna, Billing, Lowe; Pritchard; Kachunga, Depoitre

This is the stats tab
This is the post tip