Oooh, vad det osar ångest om Ole Gunnar Solskjærs Manchester United just nu! Det är knappt så att man vill se lördagens möte med Leicester. "The red devils" har flera skador och Leicester kommer med två starka resultat i ryggen.
Jag spelar Leicester +0,5 (detsamma som X2) till 1,91 hos bet365 .

Martial, Pogba och Shaw är bekräftade out, det sa OGS på fredagens PK. Wan-Bissaka har varit skadad under landslagssamlingen och det är ännu oklart om engelsmannen kan delta i lördagens fajt mot Leicester.
Det som kändes så självklart då med att kasta iväg Ander Herrera och Marouane Fellaini känns så otroligt dumt nu.
På något sätt känns Uniteds säsong över innan den ens har börjat... Hårt men det är så i alla fall jag ser det. Pogba har sitt huvud någon annanstans än på Old Trafford och övriga i mittfältet är inte där riktigt än för att bära laget framåt. Nyförvärvet James är en ensam men stark ljusglimt (trots att han ligger i gräset en del).

Får vi se 17-åriga Mason Greenwood göra debut i startelvan för United? Mycket möjligt då Martial är out och Lingard har dragit med skavanker under landslagssamlingen.

Leicester har fått en lovande start på säsongen! Trea i tabellen efter Liverpool och City och kommer till denna match med två starka resultat i ryggen i form av 3–1 mot Sheffield och 3–1 mot Bournemouth. Jamie Vardy ser ut att vara igång även denna säsong med totalt tre strutar än så länge. Laget är ännu obesegrade då "The Foxes" inledde med två kryss mot Wolves och Chelsea. Andra som har imponerat enligt mig är Wilfred Ndidi i defensiven och nyförvärvet Youri Tielemans framåt. Ska bli spännande att se vad Brendan Rodgers och hans Leicester kan åstadkomma denna säsong – för jag gillar det jag ser!
Inga större eller nya namn på skadelistan. Daniel Amartey, Matthew James och Wes Morgan missar.

Möjliga startelvor
Manchester United: De Gea; Young, Maguire, Lindelof, Wan-Bissaka; McTominay, Pogba, A. Pereira; James, Greenwood, Rashford
Leicester: Schmeichel; R. Pereira, Evans, Soyuncu, Chilwell; Ndidi, Maddison, Tielemans, Albrighton, Gray; Vardy

Här kommer United få det tungt för jag tror inte att matchbilden riktigt passar "The red devils". Solskjær kommer kräva att hans lag äger bollinnehavet men med skador och nuvarande form så kan det bli tufft. Man ska komma ihåg att Leicester är ett riktigt starkt lag i kontringar.

SPEL: Leicester +0,5 asian till 1,91
(detsamma som X2)
1/5 units – hos bet365

www.spreadsheet.se/holmbergake
Twitter@ Holmbergake


This is the stats tab
This is the post tip