Stormöte på Old Trafford. Fortsätter Uniteds stabila säsong och kan Liverpool rädda upp sin något?

Senaste möten
Man Utd - Liverpool 3-2
Liverpool - Man Utd 0-0

Premier League
2. Manchester Utd 35 20 10 5 68:38 70
6. Liverpool 34 16 9 9 57:39 57

United hemma
17 9 3 5 35:23 30

Formen
O, V, F, V, F

Senaste match
Man Utd - Leicester 1-2

Liverpool borta
16 7 6 3 30:19 27

Formen
V, O, O, O, V

Senaste match
Liverpool - Southampton 2-0

Preliminära elvor (Whoscored)

Man Utd (4-2-3-1) Henderson - Wan-Bissaka, Bailly, Lindelöf, Shaw - Fred, McTominay - Rashford, Fernandes, Pogba - Cavani

Saknar: Martial, Jones, James, Maguire
Osäkra: -

Liverpool (4-3-3) Alisson - Alexander-Arnold, Philips, Fabinho, Robertson - Thiago, Wijnaldum, Milner - Salah, Firmino, Mané

Saknar: Matip, Kelleher, van Dijk, Gomez, Kabak, Henderson, Keita
Osäkra: -

Liverpool har som alla vet inte kommit upp i någon nivå den här säsongen. Utslaget i Champions League mot Real Madrid och i ligan är fjolårets guldsäsong förbytt mot något som inte ser ut att räcka till Champions League-spel nästa säsong. Och det är ju under all kritik så klart. Vad det är som inte fungerat eller inte, ja det är ganska mycket , men det kanske ändå har en del att göra med någon form av mättnad efter guldet förra säsongen. Att Liverpool inte får ut maximalt av gruppen och att de svarat dåligt på formsvackorna på ett helt annat sätt. På sistone har Liverpool spelat rätt okej. 2-1 mot Aston Villa, följt av oavgjort mot Real Madrid (i returen), Leeds och Newcastle (svagt så klart). Senast vann de med 2-0 hemma mot Southampton vilket gör att Europa League-spel ändå ser fullt rimligt ut.
Man Utd har gjort en klart bättre säsong än jag trodde på förhand. Den stabilitet som Solskjaer fått till är imponerande. Bara fem förluster, lika många som Man City, och 20 segrar på 35 matcher. Det är rätt bra gjort. Ligaguldet är som sagt kört men andraplatsen har man i egna händer. En seger här skulle säkra denna med två omgångar kvar.
United, som slog Liverpool senast när lagen möttes i FA-cupen, kommer från EL-avancemang mot Roma, seger mot Aston Villa (3-1) och senast en torsk hemma mot Leicester 1-2. Det gör att vi lär få se ett revanschsuget United här. Jag tror att Liverpools säsongssvacka fortsätter.

SPELTIPS
Jag spelar Man Utd asian hcp 0 (pengarna åter vid kryss) till 2.16 hos Bethard (3/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip