Under nio skott på mål asian spelas.

Spelet innebär vinst vid åtta skott eller färre på mål i matchen.
Pengarna tillbaka vid exakt nio skott.
Förlust om det blir 10 skott eller fler.

Detta Manchester United kommer till dagens match utan att ha vunnit i fyra raka matcher. Det är katastrof för att vara Manchester United. Spelarna ser låsta ut och som jag upplever det så känns det inte som att de tycker det är roligt att spela boll. Det är ångest och rädslan av att göra fel som många av spelarna har när de går ut på planen, det är så jag ser på det.
United har gått vinstlösa i fem raka matcher en enda gång sedan 1999! Men nu ska det väl kunna bli en seger för man möter seriens, just nu, sämsta lag.

Newcastle har inte vunnit en match den här säsongen. Två kryss på kontot och resten förluster är deras facit efter åtta spelade matcher. Hade en riktigt jobbig match mot Leicester senast på hemmaplan, och det var aldrig nära för Benitez lag. Laget hade ett skott på mål och det var ett långskott från Jonjo Shelvey. Det var det de hade i anfallsspel under 90 minuter på hemmaplan mot Leicester.

Rondon är fortfarande skadad och det är ett tungt avbräck för Newcastle. Jag tror United är mer bekväma att ha lite kvickare anfallare som motståndarna för både Lindelöf och Bailly kan hänga med helt okej i djupledslöpningarna. Det är värre när det är typ en Rondon eller en Deeney för då väger t.ex. Lindelöf för lätt.

Lagens form pekar neråt och det kommer inte vara någon sprakande tillställningen det här. Men kvalitén i United bör göra skillnad på resultattavlan när domaren blåser av den här matchen. Newcastle kommer spela för att hålla nollan så länge som det bara går.

Jag spelar under 9 asian skott på mål @1.76 hos Bethard med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip