Mourinho och hans Manchester United kan säkra avancemanget om laget vinner här mot Young Boys samtidigt som Juventus tar poäng mot Valencia.
Allt är dock inte frid och fröjd.
Lördagens ligamatch mot Crystal Palace slutade 0-0 och det riktades återigen stor kritik mot Mourinho. Oturligt nog drabbades även Lindelöf av en muskelskada och ser nu ut att bli borta i en drygt månad.
United ser för tillfället förvirrade ut i offensiven och Young Boys trycker gärna dit storlaget på deras hemmaarena.
Siktar in mig på ett kombinationsspel här!

Tabell:
1. Juventus 4 3 0 1 7/2 9p W W W L
2. Manchester U. 4 2 1 1 5/2 7p W D L W
3. Valencia 4 1 2 1 4/4 5p L D D W
4. Young Boys 4 0 1 3 2/10 1p L L D L

Manchester Uniteds vinst borta mot Juventus, som länge såg ut att gå förlorad, har gett laget en mycket fin position inför de två sista omgångarna.
En vinst här mot Young Boys kan resultera i säkrat avancemang – och en trepoängare är är något vi bör förvänta oss. Annars får man ändå säga att portugisen hänger mer löst än någon gång tidigare.
Första mötet mellan Young Boys och United på Stade de Suisse i Schweiz slutade 3-0 i bortalagets favör. Young Boys hade sina lägen men Manchesterlaget visade kvalité i försvaret.

Nu kommer United självklart gå för en seger här för att säkra avancemanget, dock lämnar anfallsspelet en del att önska för tillfället. Vi var säkert många som såg United spela 0-0 mot Crystal Palace den gångna helgen. Man sitter framför TVn och spänner sig i hela kroppen för att det är så många saker som inte fungerar. Det finns ingen plan, för någonting, särskilt inte offensivt. I de flesta topplagen som Mourinho har tränat har han haft en backlinje av toppkvalité. En försvarslinje som är med och bygger upp anfallen. Jag skulle säga att Mourinho saknar det i dagens Manchester United.
The Red Devils är säkerligen inget fotbollslag som vinner med 3-4 bollar mot sämre motstånd idag.

Young Boys har inte speciellt mycket att spela för om man kikar på tabellen. En minimal chans på tredjeplatsen finns men då behöver laget vinna de två resterande matcherna. Alltså besegra Manchester United och Juventus, inte så troligt.
Men jag tror ändå de kommer taggade till Old Trafford. Mindre lag motiveras av att försöka trycka dit storlagen, speciellt på arenor som Old Trafford.

Skador:
Manchester United: Saknar Victor Lindelöf och Marcos Rojo i defensiven. Matteo Darmian är för tillfället ett frågetecken då han rapporteras "Has a little problem".

Young Boys: Saknar defensiva mittfältaren Sekou Sanogo och har frågetecken gällande anfallare Guillaume Hoarau (1 mål på fyra CL-matcher).

Möjliga elvor
Man United: Gea - Valencia, Jones, Bailly, Shaw - Fred, Fellaini, Pogba - Lingard, Sanchez, Rashford.
Young Boys: Ballmoss - Mbabu, Lauper, Bergen, Benito - Sulejmani, Sow, Bertone, Fassnacht - Ngamaleu, Assalé.

***

Uniteds offensiv har länge kämpat med att hitta rätt. Helgens match mot Crystal Palace var frustrerande att titta på. Tror den kan sitta kvar i huvudena på spelarna. Manchesterlaget löser en seger här men jag är inte så säker på att det blir någon utklassning. Om Young Boys anfallare Hoarau missar känns det ännu bättre. Jag slår till!

SPEL: United och under 3,5 mål i matchen till 2,10x
1,5/5 units – hos Goliath , OHMbet, Bethard

Twitter@ HolmbergAke

This is the stats tab
This is the post tip