Grupp F med Kroatien, Belgien, Kanada och Marocko börjar under onsdagen. Ett Kroatien som fortsätter att leverera och kommer in i mästerskapet med god form. Vann gruppen i Nations League före från bland annat Frankrike och Danmark. Marocko kommer också med en härlig form in till VM. Även om man inte mött lika tufft motstånd som Kroatien har gjort så finns ändå ett par starka segrar. I laget finns bland annat Hakim Ziyech (Chelsea), Achraf Hakimi (PSG), Youssef En Nesyri (Sevilla). Således finns verkligen spetsen i Marocko och det kommer krävas en maxprestation för att rå på Kroatien och Belgien i gruppen.

Kroatien fortsätter att leva på sitt mittfält. Kanske inte så konstigt när man har Luka Modric som aldrig tycks ta slut som spelare. Annars är det samma gamla vanliga Kroatien som har ett sammansvetsat landslag med både rutin och vinnarskalle. Svårslagna blir dem även här. Är dock inne på att Marockos kreativa spelare kan skapa problem för Kroatien som gärna vill hålla det tight på centrala mittfältet. Tror det kommer öppna upp sig på kanterna och så hoppas vi det kan mynna ut i ett par hörnor.

Spel 1: Marocko över 3.5 hörnor till 1.72 hos Mr.Green

Spel 2: Kroatien ö1.5 offside till 1.71 hos Mr.Green. Tror det kan bli en öppen matchbild och Marockos defensiv hänger gärna med upp i offensiven. Förhoppningsvis en lite högre backlinje stundtals då Kroatien saknar naturliga djupledsspelare.

This is the stats tab
This is the post tip