Speltips: Brighton rak seger till 2.30 hos bet365 .
—-
Marseille har inte haft det lätt den senaste tiden. Två raka förluster och ingen seger på de senaste fem matcherna. Det ska dock sägas att det har varit ett tufft spelschema. Monaco, PSG och Ajax har stått för motståndet i de tre senaste. Gemensamma nämnaren? Mål!

Brighton har även dem sett svagare ut än vanligt. Tre förluster på de fyra senaste matcherna och senast mot Newcastle åkte man på 6-1. Det var dock inte en matchbild eller statistik som speglade resultatet.

Dags för Brighton att få utdelning

Brightons utdelning den senaste tiden hat enligt mig inte alls varit i paritet med hur spelet sett ut. I förlusten mot AEK Aten i den första matchen i denna grupp var man överlägsna, och senast mot Villa förtjänade man knappt att förlora, speciellt inte med 6-1.

Jag känner att Brightons ineffektivitet måste få ett slut, och jag tror Marseille kan passa ganska bra som motståndare då. Man är inne i en svag period och med ett försvarsspel som läcker som ett såll. Det ska Brighton kunna utnyttja.

Brighton behöver också få fart på maskineriet eftersom man efter denna match ställs mot Liverpool och Manchester City i ligan.

Jag tror Brighton får utdelning på sina underliggande siffror och spelövertag, och besegrar Marseille på bortaplan. Brighton rak spelas till 2.30 hos bet365 !
This is the stats tab
This is the post tip