Speltips: Marseille att kvalificera sig till 1.80 hos bet365 .
—-
Under tisdagskvällen spelas det andra mötet mellan Marseille och Panathinaikos i kvalet till Champions League. Grekerna lyckades få med sig en 1-0 seger från hemmamötet, och åker nu till Frankrike för att försvara den med näbbar och klor.

Det var inte någon skönfotboll som präglade det första mötet mellan de här två lagen, och Kondogbias röda kort efter knappa timmen hjälpte inte Marseilles chanser att få med sig ett resultat från Grekland. Bernard kunde sent i matchen göra 1-0, men trots Panathinaikos ledning inför det här returmötet tror jag på Marseille.

Stadio Velodrome kommer att koka

Fransmännen är, trots underläge, knappa favoriter att ta sig vidare oddsmässigt. Likt oddssättarna ser jag inte riktigt hur Panathinaikos ska orka stå emot i 90 minuter på bortaplan. Marseille ska vara det betydligt bättre laget i grunden av dessa två lag, och det tror jag kommer visa sig.

Fransmännen fick även med sig en 2-1 seger i premiären av Ligue 1 under helgen, vilket ger luft under vingarna att lyckas vända på detta underläge. Man har en hel del spelare som faktiskt är absoluta toppklass i världen och kan mycket väl gå en fin säsong till mötes.

Det faktum att man nu är igång med sin säsong och ”inne” i tävlingsspelandet på ett sätt Panathinaikos inte är ger även en edge jag inte kan se bort ifrån.

Ett Marseille som i grunden ska vara bättre än Panathinaikos litar jag på lyckas vända det här på hemmaplan inför deras supportrar som suktar efter CL-fotboll igen. Stadio Velodrome kommer brinna, och med det i ryggen ser jag inte hur det här ska sluta på något annat sätt än med Marseille-avancemang. Jag spelar därför Marseille att kvalificera sig till 1.80 hos bet365 !
This is the stats tab
This is the post tip