Över 3,0 mål spelas till 2.09 hos Bethard .

Marseille spelar alltid en offensiv och frejdig fotboll på Velodrome med spelare som Payet, Thauvin och Germain i spetsen. Rudi Garcia har väckt den gamla storklubben till liv igen och är på god väg tillbaka på den scenen där laget hör hemma i min värld. I helgen städade man av bottenlaget Lille med 5-1 men kampen om Champions League-platserna är fortsatt stenhård i Ligue 1.
Vägen fram till semifinalen (dubbelmöten):
Kvart: Marseille - Leipzig 5-3
8-del: Marseille - Athletic Club 5-2
16-del: Marseille - Braga 3-1

På Velodrome spelar man som sagt väldigt offensivt och jag räknar inte med något undantag när Red Bull Salzburg gästar. I kvartsfinalen besegrade man systerklubben Leipzig på Velodrome med 5-2 och rent objektivt var det nog en av säsongens bästa och mest underhållande match.

Red Bull Salzburg har fått betalt för sina ekonomiska satsningar. Den österrikiska ligan springer man hem utan tvivel men det är framförallt i Europa det stora utropstecknet har varit. I slutspelet har man besegrat både Dortmund och Lazio vilket måste anses som en enorm bedrift för en klubb från Österrike.
Vägen fram till semifinal:
Kvart: Salzburg - Lazio 6-5 (underläge 1-4 inför returen)
8-del: Salzburg - Dortmund 2-1
16-del: Salzburg - Real Sociedad 4-3

Marseille är naturligtvis favoriter till att lösa finalbiljetten, och jag räknar med fullt ös från hemmalaget för att försöka stänga mötet redan efter 90 minuter. Samtidigt har energidrycksklubben allt att vinna och ett enormt bra självförtroende. På bortaplan i slutspelet har Salzburg gjort sex mål - två mål vardera mot Sociedad, Dortmund och Lazio.
Ett annan faktor som kan tala lite för ett överspel är att Marseilles målvakt Mandanda inte kommer till spel. Dessutom uppges den japanska högerbacken Sakai vara tveksam för spel.
Ingen info om spelare som missar hos gästerna.

Kort och gott känns det här som en övermatch där alla typer av kombinationsspel känns intressant.
Huvudspåret och det spel som känns absolut bäst är dock över 3,0 mål till fina 2.09 i min bok.

Hemmaseger runt 1,75 känns också rätt intressant och det är ett spel jag sneglar åt. Jag är trots allt inte helt övertygad om österrikarna storhet.

Tippar 3-1, vad tror ni?

@3quartistan på twitter

Lycka till vid rygg!

This is the stats tab
This is the post tip