SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

På Stade Vélodrome har vi ett spännande möte då Marseille tar emot St Etienne. Det är två lag som har tagit full pott hittills i franska Ligue 1. Båda klubbarna har stått för väldigt starka insatser, vilket gör det svårt att förutse vinnaren - även om marknaden lutar mot en hemmaseger. Själv är jag imponerad över Marseilles och St Etiennes offensiva prestationer, då båda lagen har gjort en hel del mål mot både bra och toppmotstånd. Så detta lutar mot att bli ett möte där båda lagen återigen nätar minst en gång.

Marseille kommer till denna match från sin första Le Classique seger över PSG sedan år 2011. Vilken match det blev. Marseille vann med 1 - 0 men match avslutades med slagsmål där fem spelare visades ut. Två av dessa av Marseille spelare. Det var en viktig seger för Marseille, som dessförinnan hade slagit Brest med 3 - 2 på bortaplan. Återigen har Marseille hittat en stark form i sin offensiv. De spelar med tre anfallare, som dessutom har en fin form och då kan vi räkna med att laget fortsätter göra mål.

Gästerna St Etienne har vunnit med siffrorna 2 - 0 mot både Lorient och Strasbourg. Båda segrarna har kommit på hemmaplan, där offensiven verkligen har sett vasst ut. Det är en klar förbättring i jämförelse med förra året. På bortaplan är inte St Etienne lika starka, speciellt inte i sin defensiv, medan de ändå gång på gång klarar av att peta dit en eller flera bollar i ligan. Trots att St Etienne inte har tagit några poäng på bortaplan sedan november 2019 ser formen nu mycket lovande ut till denna match.

St Etiennes kan dra fördel av att vänsterbacken Gabriel Silva i Marseille är skadad. Det är synd för Marseille eftersom den andra vänsterbacken Jordan Amavi drog på sig ett rött kort mot PSG senast och det gjorde även Dario Benedetto, som byttes in i matchen. Vänstersidan är med dessa avbräck sårbar och något St Etiennes offensiv kommer att utmana hårt. Då båda lagen har riktigt bra anfallare, som dessutom är i målform, finner jag en stor sannolikhet i att vi får se båda lagen göra mål i matchen.

Speltips Marseille - St Etienne:
Båda lag gör mål - odds 1.90 hos bet365 .

---
Bekräftad startelva - Marseille:
Steve Mandanda, Leonardo Balerdi, Alvaro Gonzalez, Duje Caleta-Car, Hiroki Sakai, Valentin Rongier, Boubacar Kamara, Morgan Sanson, Maxime Lopez, Florian Thauvin & Dimitri Payet.

Bekräftad startelva - St Etienne:
Jessy Moulin, Mathieu Debuchy, Wesley Fofana, Timothee Kolodziejczak, Yvann Macon, Mahdi Camara, Yvan Neyou Noupa, Denis Bouanga, Charles Abi, Adil Aouchiche & Romain Hamouma.
---

This is the stats tab
This is the post tip