Spelet i Kroatien rullar in på första dagen av slutspelsmatcher. Och vi kämpar på och försöker hitta fina spel. Jag plockar en match i dubbelspelet, vill ni ha tips på singelmatcherna så publiceras de på Twitter.

Matsuyama/Yoshimura (168/127) - Polansky/Konecny (184/70)

Fyra spelare som är inne i huvudturneringen i singelspelet och det är föga överraskande. Men kan inte alls förstå hur det tjeckiska paret här är favoriter. Går dom helt på att Konecny har högst ranking?

Japanerna är båda två några av de lite färskare spelarna som är ute och turnerar. De får spela allt och de tar stadiga kliv uppåt. Och jag tror inte de nått sin topp ännu. Ni som följt mig ett tag nu vet vad jag tycker om japaner och dubbelspel. Enligt mig är de helt klart ledande i världen sett till hur man ska spela dubbel, sett till nivån de håller i singel. Enormt aggressiva och håller bordet och försöker ha så högt tempo som möjligt så att det blir svårt med förflyttningarna och att komma rätt till bollen. Vägvinnande så länge paren spelar någorlunda bra.

Konecny må ha högst ranking, men ser honom som jämbördig med båda japanerna medan Polansky är en stor talang men får ses som svagast i denna matchen. Båda är allround och håller rätt hög nivå rakt igenom, men i tempot håller de inte alls samma nivå som japanerna.

Japanskt tempo och nivån på spelarna gör att jag inte alls förstår denna oddssättningen. Det ska jag försöka utnyttja.

2.00 på japanska paret spelar jag med 4/5 units.

3-1?

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip