Speltips: Båda lagen gör mål @ 1.77, 1u Pinnacle
---
Intressant match att vänta mellan två lag som spelar en rätt snarlik fotboll, dock med olika resultat.

Hemmalaget Mazatlan förväntas i vanlig ordning sluta långt ner i tabellen. Deras säsongsinledning har dock gått över förväntan och det går inte att klaga på underhållningen man bjuds på. Laget har målat i 5 raka matcher och krönte en rad bättre prestationer med en förlösande 2-0 seger senast mot Atlas.

Vidare så var det första matchen för säsongen som Mazatlan lyckades hålla nollan då de innan dess släppt in mål i 5 raka matcher... hela 11 stycken!

Mazatlan är alltså även i år ett svajigt överspelslag som släpper alldeles för många chanser för att kunna stå emot dem flesta lagen.

Gago-ball

Matcherna duggar just nu tätt för dem lagen som deltar i CONCACAF Champions Cup.

Chivas kommer i helgen att spela en femte match inom loppet av 12 dagar. Köttigt!
Givetvis har de roterat en aning från den ena matchen till den andra, framförallt i Champions Cup då motståndet stavades Forge FC. Men Chivas ska trots allt göra sin tredje bortaresa på 12 dagar (ink Kanada), rätt tungt oavsett vad motståndet heter!

Det råder inga tvivel om vilket av dessa lag som är bäst. Chivas har presterat en grym fotboll trots att de tappat spelare inför säsongen och åkt på ett par jobbiga skador på andra. Chicharitos ankomst blir en väldigt nyttig sådan då det är främst en målskytt som laget saknat, framförallt nu när även JJ Macia åkte på en skada. Chicharito är dock inte fit for fight än utan tränar på egen hand för att komma i bra form. Men tills dess räcker spelet en bra bit på vägen trots avsaknaden av en killer i straffområdet.

I och med att Macias vara eller icke vara bestämdes rätt "sent" inpå matchen mot Forge så tror jag att det finns bra möjligheter för Macias att vara med i denna match. Men det ska sägas att det är mest en känsla och inget som jag läst något om än. Oavsett vilket så kommer Cade Cowell att fylla en viktig roll.

Jag tycker att Chivas är helt enkelt för bra för att inte måla mot ett av ligans bräckligaste försvar.

Även om det skiljer en del mellan dessa lag så tror jag att Mazatlans intensiva spel kommer att lyckas få hål på bortalagets trötta ben. BLGM har suttit i 7 av Chivas 9 officiella matcher den här säsongen, och med tanke på förutsättningarna och motståndet så ger jag det goda möjligheter att ske ännu en gång.

Båda lagen gör mål spelas till 1.77 med 1u hos Pinnacle .

Vamos!
This is the stats tab
This is the post tip