Hemmalaget Mazatlan fortsätter alltjämt att vara ett bottenlag.
De befinner sig dessutom sist i den mexikanska sammanlagda tabellen som tar dem 3 senaste säsongernas resultat i beaktning.

Jumbon får betala en stor summa i den numera stängda Liga MX, något Mazatlan självklart vill undvika.

Hemmalagets största svaghet ligger i defensiven som släpper till på tok för många chanser match efter match. De har dock spelat upp sig en aning den senaste tiden och gjorde ändå ett ok Leagues Cup sett till förväntningarna.

Allra bäst var de i den senaste matchen när de slog Chivas på bortaplan med hela 3-1. Vinsten var en välförtjänt sådan och helt klart något de tar med sig inför återstoden av säsongen.

Det här mönstret är rätt vanligt i Mexico. Jag tänker alltså på fenomenet jumbolag som helt plötsligt börjar spela avsevärt mycket bättre än vad de gjort under säsongen.

Trötta ben?

Tigres spelade nu i veckan Campeones Cup mot Los Angeles. Matchen spelades i USA (i vanlig ordning när det vankas MLS vs Liga MX) där man vann titeln efter straffsparksläggning. Tigres mönstrade som vanligt starkast möjliga lag och det har blivit lite väl många matcher i USA den här säsongen.

Det rapporteras om den del trötta ben och att Tigres kommer att rotera spelare i den här matchen.

Jag går på vanliga spåret och spelar emot Tigres. Det här är en match i mängden för dem och nuvarande prio är att helt enkelt ta sig till slutspelet innan man slår på högsta växeln igen. Då den här matchen gäller så oerhört mycket mer för Mazatlan, som dessutom kommer med bättrat självförtroende efter segern senast så tycker jag att värdet ligger på underdogen här.

Mazatlan trivs med att låta motståndarna har bollen och jag tror att de krigar till sig minst ett kryss här. Mazatlan +0.5 spelas till 2.10 hos Unibet .

Vamos!
This is the stats tab
This is the post tip