bet365 livestreamar matchen.

Hemma på Melbourne Rectangular Stadium tar sig tabelltvåan Melbourne City an WS Wanderers, som befinner sig på den nedre halvan av australiska A-League tabellen. Även om gästerna har stått för en del skrällar på sistone råder det en stor klasskillnad mellan lagen. Även formen är på Melbourne Citys sida, som kommer till matchen med segrar över tufft motstånd, medan WS Wanderers bland och ger och stod senast för en dålig insats. Oddset på en rak hemmaseger är för lockande för att motstå

Melbourne City har tre segrar på de fyra senaste matcher. Formen är fin med två raka segrar över tabellfemman Brisbane Roar hemma med 1 - 0 samt tabellfyran Perth Glory borta med 3 - 2. I båda matcherna spelade Melbourne City grymt både i offensiven och defensiven. På hemmaplan är Melbourne City urstarka med fyra segrar och en oavgjord match på de fem senaste möten. Det ska något alldeles extra för vilket lag som helst i serien för att besegra Melbourne City på Melbourne Rectangular Stadium.

Det något alldeles extra har inte WS Wanderers. Ett tag nyligen hade de hittat en drömform, som var för bra för att vara sann, där de gick och tog en del segrar. Bland annat vann WS Wanderers borta mot tabellettan Sydney med 0 - 1, i en match där förvisso Sydney var helt under isen. Men ändå. Detta följde WS Wanderers upp genom att falla tillbaka till sitt vanliga jag och förlorade borta mot Brisbane Roar med 1 - 3. WS Wanderers har svårt att hålla en jämn nivå och det håller inte mot Melbourne City.

Det hade krävts en ännu bättre form från WS Wanderers sida, i mitt tycke, för att ha en rimlig chans att ta poäng mot form- och hemmastarka Melbourne City. Med tanke på dagsformen är det en klar fördel till Melbourne City, som är jagade av Wellington Phoenix i tabellen - med tre poängs skillnad. Därmed behöver Melbourne City fortsätta vinna och ta viktiga segrar mot lättare lag. Det är jag övertygad om att de gör även mot WS Wanderers, där marknaden är allt för generös med oddset på en hemmaseger.

Speltips Melbourne City - WS Wanderers:
1 - odds 1.83 hos bet365 .

---
Preliminär startelva - Melbourne City:
Tom Glover, Scott Jamieson, Curtis Good, Rostyn Griffiths, Nathaniel Atkinson, Florin Berenguer, Josh Brillante, Adrian Luna, Craig Noone, Jamie MacLaren & Markel Susaeta.

Preliminär startelva WS Wanderers:
Daniel Lopar, Matthew Jurman, Dylan McGowan, Patrick Ziegler, Tate Russell, Pirmin Schwegler, Nick Sullivan, Mathieu Cordier, Nicolai Muller, Mitchell Duke & Simon Cox.
---

This is the stats tab
This is the post tip