Vi tar ett early bet här och jag tror att det gäller att vara snabb som attans.

Mexiko har precis spelat färdigt sin match mot Uruguay, en match där vi rekade Uruguay +0. Vi slog closing med rejäl marginal och spelet hittade hem hur säkert som helst. Så skall de tas :)

Uppsnack & rekar (Grupp A)

Mexarna visade stora brister i sitt spel. De skapade få chanser framåt och läckte, REJÄLT, bakåt. 0-4 blev slutsiffrorna och det var ren och skär klasskillnad på plan.

Mexikos trupp till dessa träningsmatcher består till en stor del av spelare från den inhemska ligan, med ett fåtal undantag som exempelvis Cesar Montes, Edgar Alvarez och Santiago Gimenez. Nyckelspelare som Ochoa, Lozano, Henry Martin och Jesus Gallardo saknas i truppen. 

Brasilien är alltid... Brasilien

Med bara tre dagars vila ska alltså ett nyss förnedrat mexikanskt landslag ta sig an tuffast möjliga motstånd: Ett starkt och revanschsuget brasilianskt landslag.

Brasilien kommer med, enligt tränaren, starkast möjliga trupp och samtliga spelare har redan hunnit ansluta till landslagssamlingen. Tränaren Dorival Junior har samtliga spelare till sitt förfogande utom Gabriel Magalhaes som är såskadad.

Brasilien siktar som alltid högt och hoppas vända på den negativa trenden där titlarna allt som oftast uteblivit. Denna generation brassar har utöver Copa-segern på hemmaplan 2019 inte haft mycket att hurra för och det är nu dags för den aningen yngre truppen att visa varför de alltid varit en stormakt i fotbollsvärlden.

Brassarna har börjat på fel fot i det svårspelade Sydamerikanska VM-kvalet men visade ändå klass i träningsmatcherna mot Spanien och England. Således lämnade de positiva intryck på mig i sina två senaste matcher.

Jag ska inte gå in allt för mycket på detaljerna då det här rör sig om ett odds som kommer att sjunka en hel del. Därför rekas brassesegern till 1.80 med 1.5 unit, dvs det som motsvarar 1.5x flat enligt era stakes. Oddset hittas hos Unibet .

Vamos!

This is the stats tab
This is the post tip