Tar MFF att göra ö1,5 mål i torsdagens träningsmatch mot DC United.

Trolig MFF-elva:

Dahlin
Eric Larsson, Nielsen, Bengtsson, Binaku,
Rieks, Bachirou, Lewicki, Svanberg
Rosenberg, Strandberg

Skadeläget ser bra ut, med enbart Traustasson och Vagic out. En stark startelva. Bänken ser väl lite tunnare ut med ett par juniorer, men även relativt etablerade namn såsom Vindheim, Jeremejeff och Safari. Såvitt jag förstår är det här genrepet inför Dalkurd i Cupen. med tanke på att det är fjärde träningsmatchen borde spelet börja sitta.

Skåningarna ställs mot ett DC United som gjorde minst antal mål i MLS i fjol och som förändrat truppen en hel del. Har ett par provspelare på plats och kommer börja trimma truppen efter den här matchen. Värvat in Yamil Asad, som gjorde succé i Atlanta i fjol, frågan är om han kommer spela redan här. Lär bli en nyckelspelare i år, så det är bra för spelet på MFF om han inte spelar. Matchen spelas i Florida, där DC United också är på träningsläger, så någon "hemmaplansfördel" är det inte tal om.

Tycker det ska skilja en klass mellan lagen här och tycker Malmö ska ha goda chanser att vinna. Mitt intryck av MLS-lagen är att de inte är så välorganiserade, med tanke på att det är träningsmatch med lite provspelare lär det knappast vara bättre med den saken denna gång. Det borde MFF kunna utnyttja.

2-1 MFF?

This is the stats tab
This is the post tip