Serieledande Fulham gästar Middlesbrough på Riverside Stadium under onsdagskvällen och här väljer jag att spela 1X till 1.62 hos Lucky Sports .

Middlesbrough kliver in i denna hemmamatch som underdogs, men viktigt att poängtera är att hemmalaget har allt att spela för. Med 38 ligamatcher genomförda återfinns Middlesbrough på en femteplats som innebär playoff-spel och detta med 62 poäng på kontot. Jagande lag som Nottingham och Sheffield Utd på sjunde respektive åttondeplatsen står båda på 61 poäng vardera, så racet om playoff-spel är fortfarande vidöppet.

Fulham som agerar bortalag har levererat tunga 80 poäng på 38 matcher och är med den poängskörden ohotad tabelletta. Ner till tvåan Bournemouth skiljer det åtta poäng just nu och till tredjeplacerade Huddersfield skiljer det hela 14 poäng. Som ni säkert förstår är det mycket som talar för att Fulham spelar i Premier League nästa säsong, men dit vill såklart hemmalaget också!

När lagen möttes tidigare under säsongen var det Fulham som agerade hemmalag och då fick vi se en oavgjord historia på Craven Cottage som slutade 1-1. Nu är min idé att det blir något liknande denna gång. Middlesbrough är i bra slag för dagen och på hemmaplan kan de mycket väl rubba Fulham.

SPELTIPS
Middlesbrough eller oavgjort (1X) spelas till 1.62 hos Lucky Sports .

Vad tror ni?

@johan_videll på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip