Mitt spel: Över 2,5 mål i matchen till 1.72 hos bet365 .

Middlesbrough tar emot Hull hemma på Riverside Stadium. Middlesbrough fortsätter att spruta in mål under Michael Carricks ledning. 5-1 senast mot Norwich på hemmaplan och man landar just nu på en fjärdeplats i tabellen.

Bortalaget Hull befinner sig i ett ingenmansland just nu i The Championship. Tio poäng upp till playoff platserna och elva poäng ner till nedflyttningsplatserna. Man är dock obesegrade i lagets fem senaste matcher, där man dock bara lyckats segra en gång på dessa fem försök.

Målglada Middlesbrough mot snåla Hull

Fjorton mål på dem senaste fem matcherna är Middlesbroughs facit. Michael Carrick har verkligen förvandlat det här laget till en målmaskin med spjutspetsen och gamle Arsenal-talangen Chuba Akpom i glödhet form. Tjugosju mål har anfallaren mäktat med hittills och leder skytteligan i storslagen stil. Sju mål före tvåan Viktor Gyökeres.
Speciellt på hemmaplan har Middlesbrough ett ruskigt målfacit. Sju av lagets tio senaste matcher har gått över 2,5 mål och nästan alla av dem har gått över med råge.

Hull är som sagt betydligt mycket mer målsnåla än hemmalaget. Förutom en match mot Sunderland för två veckor sedan som slutade 4-4 har resultatraden varit 0-0, 1-0, 0-0 och 1-1 de senaste fem matcherna. Man tar sina poäng, men ofta i väldigt tillknäppta historier. Ser man till deras matcher på bortaplan har målen dock varit lite vanligare. Nu ställs man mot Middlesbrough som kommer göra mål, vilket innebär att man kommer behöva gå framåt för att ta poäng.

Jag väljer att spela över 2,5 mål i matchen till 1.72 hos bet365 . Min känsla är att Middlesbrough kan lösa den linan själva!
This is the stats tab
This is the post tip