Speltips: Över 10,5 hörnor i matchen till 1.83 hos bet365 .
—-
2 och 4 poäng är avståndet för Leeds upp till 2:a respektive 1:a plats i The Championship när man nu gästar Middlesbrough på Riverside Stadium.

Med endast tre matcher kvar av ordinarie säsong börjar det verkligen bli dags för Leeds att hitta tillbaka till formen igen.
Tre raka matcher utan seger och endast ett gjort mål på dessa tre matcher är såklart inte tillräckligt om man vill hänga på Ipswich och Leicester i kampen om direktplatserna upp. Är ned nerver som spökar? Svårt att säga, men låst sig verkar det ha gjort.

Middlesbrough däremot kommer från en fin period. Nio raka matcher utan förlust och kommer senast från ett starkt kryss på bortaplan mot ligatvåan Ipswich.
Gapet upp till playoff-platserna är tyvärr lite väl stort. Matematiskt möjligt, men inte speciellt troligt. Kanske är det just därför resultaten varit bättre på senare. Mindre press, vilket har lett till ”friare” spel.

Hörnspel på Riverside Stadium

I en svår match att välja sida i på förhand, blickar jag istället åt hörn-hållet.
bet365 har över 10,5 hörnor i matchen till 1.83, men även Leeds över 5,5 hörnor i matchen till samma odds.

- Middlesbrough har klarat linan i 3 av sina 5 senaste matcher. I två av de matcher där linan inte rättats har det stannat på 10 hörnor. Alltså en kort.
- Leeds har klarat linan i 4 av de 5 senaste matcherna. Man har mäktat med över 10,5 hörnor själva i två av dessa matcher, vilket har varit de två senaste.

Trots att resultaten inte gått som man velat har man radat upp hörnor. Mot Blackburn senast radade man själva ihop 12 hörnor, och i matchen innan det mot Sunderland hela 13 hörnor.
Detta har varit i matcher där man heller inte gjort mål, så skulle Leeds fortsätta skjuta torrt är detta fortfarande spel jag gillar.

Att gnugga hörnor en måndagkväll är aldrig fel, så vi lägger fram dubbla hörnspelen!
Över 10,5 hörnor i matchen till 1.83 hos bet365 blir mitt huvudspel då båda lagen är förmögna att skapa hörnor, men
Leeds över 5,5 hörnor i matchen till 1.83 hos bet365 finns också för den som känner sig manad!
This is the stats tab
This is the post tip