bet365 livestreamar alla FA-cupmatcher. bet365 erbjuder även förbättrade odds på FA-cupen. Klicka in på oddslistan för varje enskild match för att hitta dem.

Mourinhos Tottenham reser norrut till Middlesbrough för ett småknepigt FA-cupmöte.
Mitt speltips: Rak tvåa på Tottenham.
1.63 hos bet365 .

Hemmalaget har kravlat sig upp till mittenskiktet av Championship-tabellen efter fyra raka segrar. Att blanda sig i kampen om PL-uppflyttning blir nog för svårt och känslan är att laget också är lite för bra för att bli indragna i bottenstriden. Kan med andra ord fokusera på den här FA-cupmatchen. Vilket man säkert kommer göra också, hemmaplan uppe i norr mot ett Mourinho-storlag är den typen av uppgifter fansen gillar.

Men jag tror inte ett relativt svagt Championship-lag räcker till här. Jag tycker oddset på Tottenham, som gått från 1.35ish till de här nivåerna, blivit för högt. Visst, Kane är skadad. Och Tanguy Ndombele likaså. Ytterbacksalternativ som Davies och Rose är också out. Så det dräller inte av alternativ för Mourinho. Men på plussidan kan nämnas att en utvilad Son är tillgänglig igen efter sin avstängning. Spelar ligamatch först nästa helg, så efter den här uppgiften kan laget vila lite. Har åkt ur ligacupen och är självklart borta sedan länge i kampen om ligatiteln.

FA-cupen kan därmed bli möjligheten Mourinho får att ta den titel han så väl vill ha. Tror därför inte att det kommer bli någon vaskning från hans håll vad gäller laguttagning här. Bara det faktum att han utvilad och revanschsugen Son kommer in borde räcka ganska långt mot ett begränsat hemmalag.

Knapp men tydlig bortaseger.

Speltips: 1 - odds 1.63 bet365 .

bet365 livestreamar alla FA-cupmatcher.

This is the stats tab
This is the post tip