På MCH Arena ska tabellettan i danska Superliga, Midtjylland, inför tomma läktare ta sig an mittenlaget Horsens. Marknaden ser så klart Midtjylland som megafavoriter till seger men Horsens visade upp i den senaste matchen att de inte ska underskattas. Med tanke på att matchen spelas utan publik så försvinner den stora hemmaplansfördelen. Därutöver var det nästan tre månader sedan som Midtjylland briljerade och sopade mattan med många motståndare. I premiären kan det dock ändå bli tufft.

All eloge till Midtjylland som med två omgångar kvar av ligan kommer att sluta på första plats, innan de första topp sex lagen inleder sitt slutspel. För Horsens del, som inte har någon chans att hamna bland de topp 6 första lagen, blir det ett slutspel för överlevnad. Båda lagen vill avslutade säsongen på bästa möjliga sätt, men någon utklassning från Midtjylland behöver det inte bli.

Midtjylland vann fyra raka segrar innan uppehållet med handikapp siffror och utan något insläppt mål. Se här:

Midtjylland - Lyngby 2:0
Hobro - Midtjylland 0:2
Midtjylland - Sonderjyske 3:0
Randers - Midtjylland 0:2

Men detta var tre månader sedan och då var Midtjylland glödheta, där de presterade på sin maximala nivå och mer därtill.
Med Horsens 4-4-2 uppställning är de ett starkt lag som vanligtvis är svåra att bryta ner, även om de kan ha sina svackor.

Det brukar oftast vara jämna matcher när Horsens är på planen och gör livet surt för motståndarna. I deras sista match spelade de lysande när de skrällde mot FC Köpenhamn med 1 - 0 på bortaplan. Här får Horsens ett ypperligt tillfälle att skrälla igen eller att åtminstone göra en stark prestation med tanke på den långa vilan och att matchen spelas utan publik. Midtjylland ska givetvis vara enorma favoriter men för mig är det jämnt skägg, 50-50, kring om de lyckas vinna med handikapp siffror igen.

Spelet blir att Horsens täcker handikapp linan på +1,5 mål - där spelet rättas även vid en ett måls seger i marginal för Midtjylland.

Speltips Midtjylland - Horsens:
2 asian hcp +1,5 - odds 2.30 hos Unibet , 888sport & LeoVegas .

---
Bekräftad startelva - Midtjylland:
Jesper Hansen, Paulinho, Sory Kaba, Alexander Scholz, Joel Andersson, Evander, Frank Onyeka, Erik Sviatchenko, Anders Dreyer, Awer Mabil & Mikael Anderson.

Bekräftad startelva - Horsens:
Matej Delac, Peter Nymann, Malte Kiilerich, Alexander Ludwig, Michael Lumb, Louka Prip, Jonas Gemmer, Jonas Thorsen, Nicolai Brock-Madsen, Rune Frantsen & Hallur Hansson.
---

This is the stats tab
This is the post tip