Speltips: Över 2,5 mål i matchen till 1.66 hos bet365 .
—-
Dags för ligapremiär i Danmark och Superligan när Midtjylland tar emot nykomlingen Hvidore hemma på MCH Arena!

När en säsong sätter igång är det ofta väldigt svårt att veta vart lagen står sig, och att gå efter träningsmatcher är ofta knepigt. Här hag vi dock som sagt ett tydligt utgångsläge redan i omgång ett. Midtjylland är en av favoriterna till att ta hem hela Superligan, medan Hvidore är nykomling och kommer med största sannolikhet behöva slåss för sin överlevnad den här säsongen. Går allt som det ska, är detta alltså toppen mot botten som ställs mot varandra redan i omgång ett.

En tydlig favorit

Midtjylland ska vara så pass bra den här säsongen att man ser den här matchen som en perfekt start på ligaspelet. Att få en nykomling på hemmaplan bör vara ett läge att få en fin inledning och språngbräda in i säsongen, och jag tror man kommer ta vara på den.

Jag ser framför mig en match där Midtjylland, framför sin hemmapublik, vill går högt och framåt från minut ett. Man har under egentligen hela försäsongen varit ruskigt målglada, både framåt och bakåt. Det här är dock en match där jag tror man kan få fart på målskyttet direkt, men för mitt spel hade inte något insläppt mål skadat heller.
Faktum är att Midtjylland släppt in mål i samtliga träningsmatcher hittills, men man har även gjort mål i allihopa. Resultaten har varit:
1-2
4-3
3-2

Målrikt och kul!

Jag tror på en målrik historia här när Superligan sätts i rullning, och ett Midtjylland som sätter ner foten tidigt. Mitt spel blir därför över 2,5 mål i matchen till 1.66 hos bet365 !
This is the stats tab
This is the post tip