Kan mitt Lazio ta ett ytterligare språng mot avancemang?

SUPERLIGAN
8. Midtjylland 9 2 4 3 16:16 10

FCM hemma
4 0 1 3 2:8 1

Formen
F, V, F, F, O

Senaste match
Nordsjälland - Midtjylland 1-1

Serie A
7. Lazio 6 3 2 19:5 11

Lazio borta
2 0 2 0 1:1 2

Formen
V, O, F, V, V

Senaste match
Lazio - Verona 2-0

Preliminära elvor (Whoscored)

Midtjylland (4-3-3) Lössl - Andersson, Dalsgaard, Juninho, Dyhr - Evander, Martinez, Olsson - Isaksen, Dreyer, Sisto

Saknar: Brumado, Ortiz
Osäkra:

Lazio (4-3-3) Provedel - Hysaj, Patric, Romagnoli, Marusic - Alberto, Milinkovic-Savic, Basic - Anderson, Immobile, Zaccagni

Saknar: Lazzari, Pedro
Osäkra:

FC Midtjylland har haft en dålig start på säsongen i Superligan. Man har faktiskt ligans sämsta hemmalag efter fyra hemmamatcher och i tabellen ligger laget på en åttondeplats, tio poäng bakom Nordsjälland som överraskande leder serien före Randers och Viborg. Ja, det är upp och nedvänt i Danmark efter nio spelade omgångar. Vad gäller truppen så finns en viss Kristoffer Olsson tillbaka i klubben efter att ha kört fast i sin tidigare klubb och förhoppningsvis kan han komma igång där igen för att prestera på en högre nivå i landslaget. Men att han är i toppform här och nu har jag svårt att tro.
Lazio då? Rom-laget har spelmässigt nått en högre höjd känner jag gentemot förra säsongen. Det är andra året med Maurizio Sarri vid rodret och laget spelar en passningsorienterad och teknisk fotboll. Jag tror att Lazio går för att säkra avancemanget så snabbt som möjligt och sedan kunna rotera i slutet av detta gruppspel. Det tycker jag att laguttagningen mot Feyenoord (4-2) visade prov på. Lazio kommer senast från 2-0 hemma mot Isak Hiens Hellas Verona. En match som borde punkterats i ett tidigare skede men som blev väldigt dramatisk i slutet innan Lazio punkterade i matchens slutminut.

Jag tror inte att Midtjylland är i tillräckligt bra slag för att besegra Lazio och går på bortalaget. Midtjylland kommer från förlust hemma mot AaB (0-2), torsk borta mot Sturm Graz (0-1) i Europa League-premiären och nu senast 1-1 borta mot Nordsjälland efter en kvittering på tilläggstid.

SPELTIPS
Jag spelar Lazio till 1.98 hos Nordicbet (2/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip