Över 2,5 mål i Midtjylland-Malmö FF spelas i Europa League-returen. 2.10 hos 888sport , LeoVegas eller MrGreen .

2-2 i första matchen, vilket innebär att danskarna är vidare när den här matchen börjar. Tycker det ger ett lovande utgångsläge för ett överspel här. För jag tror inte Midtjylland kommer parkera bussen och gå för 0-0 här.

Ser man till match ett så skapade Malmö FF en hel del målchanser och de kunde faktiskt gjort fler mål. I första halvlek var skåningarna det bättre laget och de kunde faktiskt dödat det här dubbelmötet redan där. Saknar alltjämt Carlos Strandberg - vilket är ett avbräck. Men formen på Rosenberg, Antonsson, Rieks, Christiansen och flera andra spelare är bra. Dessutom finns sommarförvärvet Gall (två mål i helgen) och Traustasson (dragits med skadeproblem) som jokrar i truppen.

Rösler har inte förlorat sedan han tog över. MFF har öst in mål i Allsvenskan, i Europa har det (inte oväntat) varit sämre på den biten. Tror dock Malmö lärt sig läxan från Vidi-matchen, då laget agerade för passivt och icke-desperat. Defensivt tycker jag Malmö sett rätt skakiga ut hela säsongen. Har varit en del individuella misstag som blivit kostsamma den senaste tiden. Svårt att se laget vara tillräckligt starka för att hålla nollan här om Midtjylland verkligen hotar ambitiöst.

Midtjylland snittar två mål per match i danska ligan - bara FCK är bättre hittills. Ska inte säga att jag följer danska ligan slaviskt. Men efter att ha sett första matchen och hur Nordsjälland tidigare i somras rättvist manövrerade ut AIK över 180 minuter så känns ligan nog snäppet bättre än svenska. Med tanke på att de har hemmaplan och att 0-0 är bräckligt att spela på tror jag som sagt inte att de kommer parkera bussen.

Ett mål åt något håll kan öppna upp det här rejält, då det i varje läge fram till ett eventuellt 2-2-resultat är något lag som måste ösa på och gambla fram ett mål. Malmö var i den här situationen mot Vidi - och misslyckades kapitalt med att spela på ett acceptabelt sätt då de var alldeles för passiva. Räknar med att de lärt sig av den matchen och gör det bättre här.

2-2 igen och förlängning?

This is the stats tab
This is the post tip