Speltips: Båda lagen gör mål @ 1,60 - Tipwin -

Serie A toppmöte där trean Milan tar emot fyran Atalanta på söndagskvällen. Båda lagen är i skrivande stund på Champions League plats men bakom jagar flera lag där man i första hand ska försöka hålla undan för Roma, Lazio och Bologna.

Milan är fina hemma och har 9-1-2. Bara släppt in 7 mål på hemmaplan om vi jämför med bortagräs där det rasslat till hela 24 gånger i nätmaskorna. Bra exempel på det är Europa League mötet med Rennes där det blev vinst 3-0 hemma och förlust 2-3 borta. Senast i ligan blev det 2-4 borta mot Monza. Nu håller vi dock Atalanta högre än både Rennes och Monza.

Saknar viktiga defensiva pjäser i skadade trion Davide Calabria, Fikayo Tomori och Pierre Kalulu. På mitten är det Tommaso Pobega som ej medverka pga skada. Luka Jovic tog rött mot Monza och det innebär att serb-anfallaren ser matchen från läktaren eller på dumburken.

Atalantas offensiv imponerar

Atalanta är för stunden tillsammans med Inter Italiens bästa lag. På de sju senaste ligamatcherna sex vinster och ett kryss. Slog även nyligen ut dagens motståndare ur cupen genom att vinna med 2-1 på Stadio Giuseppe Meazza. Har en finfin trupp att tillgå och då är det lite svårt för alla spelare att få speltid. Luis Muriel ruttnade på bänken och tog planet över Atlanten i Januari-fönstret och sparkar numera boll i MLS för Orlando City.

Få namn på frånvarolistan men Isak Hien och Jose Luis Palomino (båda truppspelare) är skdade. Ademola Lookman inte spelat sedan han kom tillbaka från Africa Cup of Nations och det känns klokt att inte skynda med honom då han känner av skada. Charles De Ketelaere, Aleksey Miranchuk, Teun Koopmeiners, Gianluca Scamacca och El Bilal Toure slåss alla om offensiva platser så tränare Gian Piero Gasperini har en delikat uppgift att ta ut sin startelva.

Att båda lagen gör mål känns som ett vettigt spel i denna kamp. Atalantas offensiv har vi redan nämnt och Milan vilade Olivier Giroud och Ruben Loftus-Cheek (halvtimmesinhopp) mot Rennes så de lär starta här. 3-2 till Atalanta 9/12 -23 och 2-1 till Atalanta i cupen 10/1 -24. Nåt liknande här?

Spelet sitter om båda lagen gör mål i matchen.
This is the stats tab
This is the post tip