Atl. Madrid gästar Milan på tisdagen.
Mitt speltips: Under 2,5 mål i matchen. Bethard eller FastBet .

Tycker upplägget passar för ett underspel den här gången:
Milan föll som väntat i Liverpool och är nog piskade att inte förlora här om de vill sluta topp två i gruppen. Atlético tappade poäng hemma mot Porto (0-0) och ligger därmed efter poängkalkylen jag är övertygad om att Simeone hade inför gruppspelet. Kryss här är nog okej då de nog räknar med att slå Milan hemma senare i höst. Mycket på spel alltså och vid eventuellt likaläge tror jag bägge är rätt nöjda med kryss.

Atl. Madrid känner vi till under Simeone. Välorganiserade med en tajt defensiv. Bjuder på väldigt lite. Nu har kanske säsongsupptakten varit sådär, men de har alltid kapacitet nog att backa hem och stänga igen för motståndet.

Trots värvningen av Griezmann har AM också haft svårt att imponera offensivt hittills den här säsongen. Känslan är att de inte riktigt tuggat igång än. Skapat rätt lite målchanser och gjort få mål.

Milan verkar få tillbaka viktige Kjaer, som jag menar är ett lyft i försvarsspelet. Nye Maignan har ersatt Donnarumma på ett bra sätt och de har bara tre insläppta på sex ligamatcher hittills. Framåt saknar Milan återigen Zlatan och utan honom känns offensiven inte optimal. Tycker också att viktige inte riktigt kommit igång än den här säsongen - över tid behöver nog han hitta rätt för att det ska lossna för det här laget. Milans offensiv är bra, men inte världsklass i min bok. Tror inte de kommer klara av att rada upp målchanser på ett defensivt starkt AM.

Tänkbar elva:
Maignan;
Calabria, Kjaer (Romagnoli), Tomori, Theo; Tonali, Kessie; Saelemaekers, Brahim Diaz, Leao; Rebic.

AM:
Oblak,
Gimenez, Felipe, Hermoso, Trippier, Koke, Llorente, Paul, Carrasco, Suarez, Felix

Nu är visserligen mittbacken Savic avstängd för Atlético. Men de är starka nog att klara sig utan honom i en enskild match. Jag tror underspelet är en bra startposition här och att det relativt tidigt kommer gå att livespela ö2, ö1,75 eller ö1,5 mål om det ser ut att öppna upp sig. Tror dock inget av lagen gör två mål här och 1-1, 0-0, 1-0 eller 0-1 känns som tänkbara slutresultat.

Speltips: Under 2,5 mål i matchen.

This is the stats tab
This is the post tip