Milan tar emot Benevento på lördagen.
Mitt speltips: Båda lagen gör mål i matchen. Bethard eller FastBet .

Matchen livestreamas på bet365 och LeoVegas för den som vill se matchen.

Efter att ha gjort en väldigt bra säsong och länge utmanat om titeln - mot alla odds och med en mängd skador/sjukdomar - har Milan börjat tappa senaste tiden. Tappat greppet om CL-platsen och behöver ta så många poäng som möjligt sista fem matcherna för att lösa CL. Men formen är inte optimal - släppt in mål i 15 av de senaste 16 matcherna (alla tävlingar) och har två raka förluster.

Positivt är att Zlatan är aktuell för start igen, tror han blir en riktig nyckelspelare i slutskedet med sin rutin. Med honom tillbaka tror jag det inte finns på kartan att Milan misslyckas att näta här (gjort mål i 28/33).

Tänkbar elva:
Donnarumma; Calabria, Kjaer, Romagnoli, Theo Hernandez; Bennacer, Kessie; Saelemaekers, Calhanoglu, Rebic; Ibrahimovic.

Benevento krigar i botten av Serie A och behöver samla på sig alla poäng de kan för att undvika nedflyttning. Men formen är inte bra (en seger senaste 17 - mot Juventus av alla lag). Har läckt rejält senaste matcherna med 11 insläppta senaste tre matcherna - trots ett okej schema. Är ett av de sämsta lagen i serien defensivt och håller sällan nollan. Framåt har de ändå ett par spelare som kan hota i sina bästa stunder (Falque, Viola och Lapadula bland annat).

Tänkbar elva:
Montipo; Depaoli, Glik, Caldirola, Barba; Hetemaj, Viola, Ionita; Insigne, Iago Falque; Lapadula.

Milan har toppchans att vinna här, men tycker de står lite lågt mot ett Benevento som ändå kan sprattla till då och då. Väljer därför BLGM-marknaden då jag tycker Milans defensiv sett skakig ut senaste tiden och vi har ett bortalag som ändå måste gå för att ta poäng här.

2,3-1?

This is the stats tab
This is the post tip