Under lördagen är det dags för Milans hemmapremiär då nykomlingen Brescia välkomnas på San Siro! Kan I Rossoneri studsa tillbaka efter nederlaget mot Udinese?

Marco Giampaolos nya Milan stod för en riktigt usel premiärmatch i 0-1 förlusten mot Udinese på Stadio Friuli. Milano-laget hade extremt svårt att komma till några farliga anfall och faktum är att de rödsvarta inte hade ett enda skott på mål. Med ett innermittfält bestående av Paqueta, Calhanoglu och Borini är det tydligt att det saknas spets kreativitet på Milans fält.

Nykomlingen Brescia stod för en betydligt mer lovande premiär då svårspelade Cagliari besegrades på Sardinien där den forne Köpenhamn-målvakten Jesse Joronen håll nollan. Fjolårets skyttekung i Serie B, Alfredo Donnarumma, gjorde matchens enda mål från elva meter. Nu när även Balotelli värvats in och monstertalangen Sandro Tonali finns att tillgå ser Roberto Baggios gamla blåvita lag rätt spännande ut.

Men trots en lovande premiär från Brescia är det knappast någon vild gissning att Eugenio Coronis mannar kommer att ha en defensiv approach på San Siro. I grunden ska det trots allt skilja en del grundkompetens mellan lagen.

Med tanke på Milans uddlösa premiär tycker jag det är fel att överspelet står som favorit på oddsmarkanden. Under 2,5 mål omkring dubbla degen känns helt klart som en klok position att ta. 1-0?

/F0rza

This is the stats tab
This is the post tip