Milan tar emot Cagliari på söndagskvällen.
Mitt speltips: Asian -1,5 på hemmalaget. Bethard eller FastBet .

Livestreamas på LeoVegas och bet365 .

Ypperligt läge för Milan att dunka in "vi ska spela i CL nästa säsong"-matchbollen. Under en period kändes det som att hela säsongen skulle rinna ut i sanden då de först tappade chans på titeln, därefter åkte de ur EL och sedan tappade de greppet om CL-platsen. Men visade pannben och klass som brottade sig tillbaka in i CL-striden, där de nu har ett bra utgångsläge. Kommer från tre väldigt bra prestationer med raka segrar och 12-0 i målskillnad. Framför allt segern mot Juventus förra söndagen var mycket imponerande. Slaktade Torino av bara farten i veckan. Har gång på gång visat att de klarar sig bra utan Zlatan, så hans frånvaro ska inte vara något större problem. Positivt att truppläget i övrigt är bra för det tidigare så skade och sjukdomsdrabbade laget.

Tänkbar elva:
Donnarumma; Calabria, Kjaer, Tomori, Hernandez; Bennacer, Kessie; Saelemaekers, Diaz, Calhanoglu; Rebic.

Cagliari har 4-2-0 senaste sex matcherna. Med det har de klättrat från ett utsatt läge till att nu mer eller mindre ha titeln säkrad. Ett par av lagen som ligger bakom tabellmässigt möts i den här omgången och de har även Genoa i en inte alltför omöjlig uppgift nästa vecka. Finns kapacitet i laget med bland andra Joao Pedro (16 ligamål) och Nainggolan i spetsen, men här tror jag de får det svårt. Haft ett väldigt passande schema senaste tiden med lite medstuds plus att de mött lag i rätt läge (fick Roma inför deras EL-match mot Man U t.ex). Såg när de mötte Napoli för ett par veckor sedan och tycker de hade lite tur som kvitterade långt in på tilläggstid när Napoli redan borde avgjort.

Tänkbart lag:
Cragno; Ceppitelli, Godin, Carboni; Nandez, Marin, Duncan, Lykogiannis; Nainggolan; Joao Pedro, Pavoletti.

Milan är en klass bättre och går riktigt fint för dagen. Väldigt imponerad av vad de gjort senaste tiden och i säsongen överlag. Tror de har bra chans att ta en ny klar seger av bara farten här när de siktar på att lösa den där CL-platsen som hade betytt så mycket.

3-1?

This is the stats tab
This is the post tip