Helgen rundas av med Milan-Cagliari.
Mitt speltips: Båda lagen gör mål i matchen. Bethard eller FastBet .

Milan inledde säsongen med en meriterande bortaseger mot Sampdoria. Var en jämn match som nog luktade lite kryss tycker jag. Imponerade inte så mycket spelmässigt där tycker jag och här saknas alltjämt Kessie och Zlatan. Att de tog en CL-plat i fjol var något av en överprestation med truppen de hade möjligen. Inför den här säsäongen rankas de som femma/sexa och det är väl där jag tror de kommer hamna:
- Donnarumma är ett tufft tapp. En av de bästa målvakterna i världen och en stor anledningen till att Milan överpresterade sett till expected goals against i fjol (släppte in färre mål än de "borde" sett till chanserna motståndarna skapade). Förre Lillekeepern Maignan är en okej ersättare, men inte lika bra.
- Çalhanoğlu (4+9 i ligan) har lämnat för Inter. Turken är möjligen lite överskattad enligt mig, men lär saknas över tid.

Med ett par skador utöver spelarna de transfertappat tror jag Milan inte kommer vara så dominanta i en sån här match.

Cagliari inledde säsongen med att spela 2-2 mot Spezia i en galen match. Skapade mängder av målchanser och borde nog vunnit. Har kvar João Pedro (34 mål senaste två säsongerna) och har även ett par rutinerade spelare som Godín + Strootman. Bygger vidare på i stort sett samma lag som avslutade förra årets säsong rätt så starkt, jag tror de har bra chans på en rätt bekväm mittenplacering den här säsongen.

Tänkbar Milan-elva:
Maignan; Calabria, Kjaer, Tomori, Hernandez; Bennacer, Tonali; Saelemaekers, Brahim Diaz, Leao; Giroud.

Tänbar Cagliari-elva:
Radunovic, Ceppitelli, Godín, Carboni, Dalbert, Deiola, Strootman, Marin, Nandez, Pedro, Pavalotti

Serie A har inletts väldigt målrikt och i en tydlig majoritet av matcherna har bägge lagen gjort mål. Behöver inte speal någon roll i den här matchen, men det känns som en trend att de mindre lagen agerar respektlöst mot de på pappret större lagen. Trots avbräcken ska Milan ha jättechans att göra mål här på hemmaplan såklart. Men med tanke på att de släppte till en hel del lägen mot Sampdoria och ställs mot hyggligt motstånd igen är känslan att det kan bli lite retroaktiv anti-utdelning. I fjol gjorde Cagliari mål borta mot lag som Atalanta, Napoli och Roma - bör kunna upprepa den bedriften här.

2-1?

Speltips: Båda lagen gör mål i matchen.

This is the stats tab
This is the post tip