Milan tar emot Crotone på söndagen.
Mitt speltips: Asian -1,5 på hemmalaget. Spelet sitter om Milan vinner med 2+ mål.
1.67 hos Unibet , LeoVegas & Casumo .

Unibet & bet365 streamar matchen.

Toppen mot botten. Tabelltvåan Milan (en match mindre spelad) mot jumbon Crotone. Efter en tuff vecka med skador/sjukdomar samt förluster mot Atalanta och Inter (cup) så är det här en passande uppgift för Zlatans gäng. Fått en välbehövlig träningsvecka och har kunnat vila upp en del spelare som matchats hårt när delar av truppen varit borta. Har nu ett bättre skadeläge då enbart Kjaer och Diaz uppges saknas. Är nu konkurrens om en del startplatser till och med, vilket är annat mot vad det varit ett tag.

Annars superimponerande säsong av Milan. Efter coronabreaket har de varit otroligt bra och den här säsongen har de gjort mål i alla matcher utom en. I 18 av 20 matcher har de gjort minst två mål till och med. Är en titelkandidat på allvar och ska nu försöka ta tillbaka serieledningen.

Tänkbart lag:
Donnarumma; Calabria, Romagnoli, Tomori, Hernandez; Bennacer, Kessie’ Saelemaekers, Calhanoglu, Rebic/Leao; Ibrahimovic.

Jumbon Crotone räcker inte riktigt till vad det verkar. Denna coronasäsong utan publik har de ändå 0-2-8 på bortaplan, med 9-26 i målskillnad. Klart släppt insläppta mål i ligan och har även klart sist sett till expected points (baserat på xg/xga). Så helt klart ett av de allra sämsta lagen i ligan. Radat upp storförluster mot elitlagen i lagen, särskilt borta. Inget i de senaste prestationerna/resultaten pekar på att en uppryckning är på gång.

Här saknas dessutom bäste poänggöraren - brassen Messias med 6+2. Åtta av 22 mål har han varit involverad i.

Nej, här ska ett utvilat och truppförbättrat Milan ha absolut toppchans att vinna klart. Även om jag tror Milan får svårt att ta titeln tillslut så är de ändå ett av de tre-fyra bästa lagen i ligan. Ett bortasvagt Crotone med avbräck ska väga för lätt.

3-0?

This is the stats tab
This is the post tip