Milan tar emot Empoli på fredagen.
Mitt speltips: Empoli att ha över 3,5 hörnor i matchen.

Ett favoritspel från min sida den här säsongen - att gå emot Milan när det gäller antalet hörnor för motståndarna. Särskilt när de möter undre halvan-lag som ofta har en låg hörnlina att slå. Milan har släppt till fyra eller fler hörnor i 17/28 ligamatcher den här säsongen. Överlag har de inte superhögt bollinnehav och jag tycker inte de brukar kontrollera matcherna på det där totala sättet topplag brukar göra. Släpper till relativt många avslut och blockerar även många avslut jämfört med andra ligakonkurrenter.

Empoli har haft ö3,5 i 14/28 ligamatcher den här säsongen, inklusive mot flera av de bättre lagen i ligan. Har bekvämt avstånd ner till de svettiga tabellpositionerna, så behöver inte parkera bussen och gå för 0-0 här. Bra truppläge och kommer från flera bra prestationer där de kanske inte fått med sig vad de förtjänat.

Champions League stör?

Milan har Napoli i Champions League kommande vecka. Laddade upp med att krossa syditalienarna förra söndagen och det är ett ruggigt hett dubbelmöte som väntar nu. Lär vara både ett och två par ögon riktade mot den matchen och jag tror inte det blir en urladdning här med totalt fokus i 90 minuter. Tre poäng, inga skador och så får det se ut som det vill.

Därför tror jag Empoli kommer ha en del att säga till om i den här matchen. Över 90 minuter bör de ha bra chans att skrapa ihop tillräckligt många anfall för att det ska mynna ut i minst fyra hörnor.

Kambibolagen ligger 20-25 pktr över andra konkurrerande bolags odds här - med det i ryggen också känns det här bra.
This is the stats tab
This is the post tip