Milan har allt att förlora hemma mot Frosinone - pallar man trycket? Här är mitt speltips.

Serie A
3. AC Milan 13 8 2 3 21:14 7 26
10. Frosinone 13 5 3 5 19:21 -2 18

Milan hemma
6 4 0 2 8:3 5 12

Formen
F, V, O, V, F

Senaste match
Milan - Fiorentina 1-0
Milan - Dortmund 1-3

Frosinone borta
6 0 2 4 5:11 -6 2

Formen
F, V, V; F, V

Senaste match
Frosinone - Genoa 2-1

Milan står pall

Milan åkte på en tuff smäll hemma mot Dortmund i Champions League (1-3) och måste nu hoppa tillbaka upp på sadeln igen. Och här är en god möjlighet till det hemma mot Frosinone. Det är verkligen inget drömlag som står på andra sidan San Siro.
I ligaspelet är Milan bra med på en tredjeplats, fyra poäng bakom Juve och sex poäng bakom serieledande Inter.
Jag tror vi kommer att få se ett revanschsuget Milan här. Kanske inte som går ut och blåser över Frosinone men jag tror ändå på en relativt säker seger. Det ska dock sägas att Milan har en del bra spelare borta.
Giroud är avstängd, Kalulu, Caldara, Pellegrino, Thiaw är skadade och Sportiello, Kjaer, Leao, Okafor är avstängda.

Frosinone har Harroui, Lirola är skadade och Kalaj och Marchizza är osäkra. Det innebär att Frosinone har problem i försvaret inför matchen och det kan förstås kosta på. Man har faktiskt visat rätt bra resultat på sistone, men det är på hemmaplan. På bortaplan har Frosinone inte en enda seger och där är det inte direkt en enkel match att möta. Genoa besegrades med 2-1 senast på och innan dess torsk med 0-2 borta mot Inter.

Trots alla skador och avstängningen på Giroud tror jag inte att Milan viker ned sig här utan spelar hemmaseger. Däremot tror inte att det blir brutalt stor med tanke på en del trötta ben och skallar från matchen mot Dortmund.

SPELTIPS
Jag spelar Milan att vinna och under 4,5 mål i matchen till 1.70 hos nya spelbolaget X3000 (3/5 units). Jag använder deras Bet Builder för att kombinera de två valen.

Hur spelar ni?

@lellesandahl på twitter
This is the stats tab
This is the post tip