Milan tar emot Genoa på söndagsförmiddagen.
Mitt speltips: Rak hemmaseger.
1.70 hos Bethard .

Matchen spelas utan publik pga riskerna runt coronaviruset.

Milan saknar Kjaer och framför allt Donnarumma. Att Begovic kliver in i kassen är kanske inte ett plus 2020. Men borde inte påverka så mycket. I övrigt ser det bra ut, Zlatan ska vara hel och även lekkamraten Rebic väntas starta.
Tänkbart lag:

Begovic; Conti, Gabbia, Romagnoli, Hernandez; Kessie, Bennacer; Castillejo, Calhanoglu, Rebic; Ibrahimovic.


Tycker Milans prestation borta mot Fiorentina förra veckan var klart bra, åtminstone fram till hemmalaget drog på sig ett rött kort. Då vände matchbilden och ett ursinnigt Fio tog över. 11 mot 11 tycker jag Milan var bättre i en svår bortamatch. Slog innan dess Torino på ett mycket rättvist sätt. Så även om segrarna inte radats upp tycker jag formen känns bra, Milan känns fortfarande på gång. Sedan Zlatan kom in i truppen i januari har Milan sett allt bättre ut. Klättrat upp till sjunde plats i tabellen med häng på Europaplatser. Har allt att spela för in i mål. Känslan är att de fått med sig för lite poäng sett till hur prestationerna varit senaste tiden.

Genoa har ett okej truppläge. Saknar anfallen Pinamonti, men borde inte påverka alltför mycket. Föll mot Lazio förra helgen. Hade innan dess två raka segrar, men ligger trots det under strecket. Känns ändå som en given nedflyttningskandidat. Är i alla fall inte primärt i den här matchen de ska lösa poängen som krävs för att spela i Serie A även kommande säsong. Framför allt hemmamatcherna mot Parma, SPAL, Lecce och Hellas som ska vinnas. Har rutin i Criscito, Lasse Schöne och Pandev - men frågan är om det räcker till? Känns lite smårörigt i klubben och jag har svårt att se dem räcka till i den här matchen. Tänkbart lag:

Perin,
Romero, Soumaoro, Masiello
Biraschi, Behrami, Schöne, Sturaro, Criscito
Pandev
Sanabria

Dags för Milan att få med sig en trea här. Bör ha toppchans mot ett Genoa jag inte håller särskilt högt. Zlatan avgör?

This is the stats tab
This is the post tip