Lunchunderhållningen på söndagen blir Milan-Genoa.
Mitt speltips: Båda lagen gör mål i matchen. Tar det på Bethard eller FastBet .

Matchen livestreamas på LeoVegas och bet365 för den som vill.

Med Zlatan avstängd fortsätter Milans kamp om att nå en CL-plats här. Ligger tvåa i tabellen, en poäng före Juve och två före Atalanta. Då dessa båda möts senare på söndagen och därmed har Milan chans att koppla grepp om andraplatsen. Då är det bara seger som gäller. Gjort mål i 26/30 ligamatcher den här säsongen och har flera gånger visat att de enda kan klara sig hyggligt utan Zlatan.

En tänkbar elva känns ändå rätt stark offensivt:

Donnarumma; Dalot, Kjaer, Tomori, Hernandez; Kessie, Bennacer; Saelemaekers, Calhanoglu, Rebic; Leao.

Samtidigt har Milan släppt in mål i 12 av de senaste 13 matcherna (alla tävlingar). Haft svårt att hålla tätt och motståndarna har tillåtits skapa väldigt många målchanser senaste tiden. Släpper också till väldigt mycket hörnor och har inte så mycket boll. Så har knappast full kontroll i matcherna.

Genoa vet man aldrig vart man har riktigt. Insatsen mot Juventus förra helgen var bra trots att det blev 3-1-förlust. Inte gjort så många mål i ligan men har nu gjort det i sex av de senaste åtta och har en rätt bekväm tabellposition med tio poäng till en under strecket-placering. Behöver med andra ord inte parkera en buss i en sån här match. Rätt bra truppläge med Criscito avstängd som det värt att nämna. Tror definitivt att Genoa kommer skapa sina lägen här. Mot ett Milan, som blandat och gett senaste tiden och som saknar Zlatan, har Genoa alla möjligheter att stå upp. I stället för någon hcp-variant på bortalaget väljer jag BLGM till fint odds då jag ändå kan se Milan vinna med 2,3-1 till slut.

This is the stats tab
This is the post tip