Milan-seger och under 3,5 mål spelas till 2.37 hos Betsson .
Spelet hittar ni under marknaden "Över eller Under".

Senaste mötet:
Hellas Verona - Milan 3-0

Serie A
7 AC Milan 35 16 9 10 46:39 +7 57p
19 Hellas Verona 35 7 4 24 28:71 -43 25p

Trots att Hellas Verona är mer eller mindre uträknade samtidigt som Milan jagar topp 6 (Europa League) så tycker jag det finns ett par faktorer som talar för en relativt målsnål tillställning. Att Milan vinner räknar jag bara med. Hellas har varit Serie As i särklass sämsta lag under våren.

Över/Under linan ligger på 3,5, vilket jag tycker är alldeles för högt.
Milan gjorde förvisso två mål och vann senast mot Bologna, men det var utan att imponera. Dessförinnan har Milan haft extremt svårt att göra mål, och avsaknaden av en pålitlig striker saknas definitivt. Inte minst statistiken talar för det, i synnerhet på San Siro. Faktum är att Milan gjort 16!? mål på sina 17 hemmamatcher! Det är bara Hellas Verona och Sassuolo som gjort färre. Till och med tabelljumbon Benevento har gjort fler (22).
Dessutom ska Milan ut och spela finalen i Coppa Italia mot Juventus redan nästa onsdag. Så skulle Gattusos mannar leda med 1-0/2-0 en bit in i den andra halvleken, vilket inte känns helt otänkbart. Så förväntar jag mig att Milan bara försöker spela av matchen istället för att fortsätta ösa på framåt.

Preliminära laguppställningar:

AC Milan 4-3-3
Calhanoglu Cutrone Suso
Bonaventura Locatelli Kessie
Rodriguez Zapata Bonucci Calabria
G Donnarumma

Missar: Conti, Romagnoli, Biglia

Hellas Verona FC 4-3-3
VerdeCerci Fares
Zuculini Danzi Romulo
Souprayen Vukovic Caracciolo Ferrari
Nicolas

Missar: Boldor
Tveksamma: Kean, BIanchetti

Bolagen räknar med en överkörning från Milan, och visst är det inte omöjligt med tanke på hur pass svaga Hellas har varit under våren. Men jag tycker det finns tillräckligt många faktorer som talar för en relativt komfortabel seger utan något fyrverkeri.
Milan-seger & under 3,5 mål till ett så bra odds som 2.37 måste bara testas.

Tippar 2-0, vad tror ni?

@3quartistan på twitter

Lycka till vid rygg!

This is the stats tab
This is the post tip