Zlatans Milanresa fortsätter med hemmamatch mot Hellas Verona på söndagen.
Mitt speltips: Över 2,5 mål i matchen. 1.93 hos Bethard och FastBet .
EDIT: Reken skrevs före uppgifterna om Zlatans sjukdom, som eventuellt innebär att han missar matchen, blev officiell.

Faktiskt två av ligans målsnålaste lag som drabbar samman. Tillsammans har bara 17/41 Serie A-matcher innehållit över 2,5 mål. Men här tror jag på mål. Känslan är att Zlatan spetsat Milanoffensiven och att Verona är lite öppnare nu än tidigare under säsongen (fem av senaste sju har gått över 2,5). Veronas matcher borde också varit betydligt mer målrika än de varit. Enligt xG-statistiken "borde" de gjort runt 30 (har gjort 25) och släppt in 28 (22 har de släppt in). Så rimligt att det där jämnar ut sig andra halvan av säsongen.

Efter en säsong av kräftgång har Milan nu fem raka segrar (inkluderar en förlängningsseger i cupen från veckan som gick). Spelet har sett något bättre ut sedan Zlatan kom in i laget, men det ser fortfarande inte optimalt ut. Defensiven är fortsatt darrig stundtals. Att laget värvat Kjaer tror jag inte hjälper. Höll visserligen nollan mot Brescia förra veckan, men det var rätt sjukt sett till hur matchen såg ut. Framåt har det gjorts nio mål senaste fyra ligamatcherna - tydligt att Zlatan bidragit med spets och lyft spelarna runtomkring sig. Även om supersvensken inte startar har spelare som Leao och Rebic levererat senaste veckorna.

Tänkbart lag:

Donnarumma
Conti, Kjaer, Romagnoli, Hernandez,
Castillejo, Kessie, Krunic, Calhanoglu,
Rebic, Leao

Med en match mindre spelad har Verona blott två poäng upp till Milan. Varit en positiv överraskning i år och har många spelare som bidrar i offensiven snarare än någon enskild större stjärna. Fint truppläge och bra form med 11 gjorda senaste fem matcherna. Tänkbart lag:

Silvestri,
Rrahmani, Gunter, Kumbulla
Faraoni, Amrabat, Veloso, Lazovic
Borini, Pessina,
Carmine

Milan mötte Udinese för ett par veckor sedan, vilket jag håller som en liknande motståndare som Verona. 3-2 där i en svängig match och min känsla är att Verona kommer få sina chanser att peta in minst en boll. Milan ska ju bara näta hemma mot ett lag som Verona och inte stannar vi på 1-1? Trevligt odds på ett överspel som känns klart troligt.

Speltips: Över 2,5 mål - odds 1.93 hos Bethard och FastBet .

This is the stats tab
This is the post tip