Vankas hett derby i Italien på söndagen.
Mitt speltips: Över 2,5 mål i matchen.
Odds 1.72 hos bet365 .

bet365 livestreamar matchen.

Ettan mot tvåan i tabellen. Bägge har haft över 2,5 mål i 15/22 ligamatcher. Fyra av senaste fem inbördes har haft minst tre mål också.

Monstermatch såklart. Särskilt med tanke på den glödheta cupmatchen mellan lagen för tre-fyra veckor sedan när Lukaku och Zlatan rök ihop. Lägg till titelstrid på det och platsen i soffan är bokad.

Lätt att glömma att Milan knappast målades upp som en titelkandidat inför säsongen. Men efter 22 omgångar är de fortfarande med i toppen. Tappat lite fart senaste veckorna och känslan här är att de verkligen inte har råd att förlora om de vill vara med i titelkampen fortsatt.

Som väntat roterades det kraftigt i torsdagens Europa League. Såg ändå ut att ta en seger, men ett decimerat Röda Stjärnan kvitterade på stopptid. 2-2 ändå ett mycket bra resultat inför returen. Annars är skadeläget klart bättre nu än det var för någon månad sedan. Kan rotera in sex-sju fräscha spelare jämfört med Europa League och en förväntad elva ser ztark ut:

Trolig elva Sportsgambler.com.
Donnarumma; Calabria, Kjaer, Romagnoli, Theo; Kessie, Tonali; Saelemaekers, Calhanoglu, Rebic (eller Leao); Ibrahimovic.

Milan har gjort mål i 20/22 ligamatcher och det är inte bara Zlatan som levererat. Bör ha bra chans att näta igen här.

Inter har gjort mål i 21/22 ligamatcher och har gjort flest mål i serien. Nu har de fått en veckas vila och med tanke på att de inte har något Europaspel att ta hänsyn till är det all in på ligan. Bättre läge än såhär att vinna ligan får de vänta på. Nog det formstarkaste laget i Italien också så visst har de en minihand på pokalen. Öser in mål med Lukaku, Martínez och de andra. Senaste månaden har till och med Eriksen kommit igång.

Mycket på spel, men jag tror inte det blir en låst och tajt historia. Bra chans för bägge lagen att näta och jag tror inte vi stannar på 1-1. Överspelet känns klart bra här.

2-1 åt något håll?

This is the stats tab
This is the post tip