Första semifinalen av två väntar när Milan tar emot Juventus.
Mitt speltips här: Båda lagen gör mål i matchen.
1.79 hos 10bet , Bethard , FastBet eller SpeedyBet .

Som vanligt med cupmatcher handlar mycket om att försöka lista ut hur lagen kommer ställa upp. Såhär djupt in i turneringen tror jag dock att bägge lagen kommer ställa upp hyfsat ordinarie.

För ett Milan som sladdar i ligan och inte har Europa att fokusera på i vår är det här en riktigt stor match. En cuptitel hade kunnat rädda en i många delar misslyckad säsong. Hemmamatchen i det här dubbelmötet blir såklart en nyckel för att ha en bra chans att gå vidare. Måste få med sig ett bra resultat här för att ha en rimlig chans helt enkelt.

Borde ha rätt bra möjlighet att åtminstone göra mål här. Såg Juventus i helgens match mot Verona, där de föll rättvist. Försvaret är inte så klassikt Juve-tajt som tidigare säsonger. Släppt in mål i åtta av de senaste elva matcherna (alla tävlingar). Bara lyckats hålla nollan i relativt enkla hemmamatcher mot mitten/bottenlag. Ett Milan som sett bättre ut sedan Zlatans intåg och såg rätt vassa ut mot Inter senast lär få sina målchanser.

Samtidigt är Juventus alltid vassa framåt med Ronaldo, Dybala, Higuain m.fl. Brescia hemma väntar i helgen, så lär kunna fokusera på den här matchen med ett starkt lag. Gått mållösa från en enda tävlingsmatch på hela säsongen, vilket säger en del. Milans försvar är knappast ett av de bästa i Italien heller.

Traditionellet hade Juventus kanske haft som ambition att låsa en sån här match och bara fokusera på att hålla nollan. Ligger dock inte i Sarris natur riktigt. För Milan är det här en jättematch och för att ha en rimlig chans att gå vidare bör de nog vara i ledning när match två spelas om tre veckor. Så jag tror det här blir en rätt öppen och sevärd historia mellan två lag som vill framåt. Båda lagen gör mål känns fin till de här oddsen.

2-1 åt något håll?

Speltips: Båda lagen gör mål - odds 1.79 hos 10bet , Bethard , FastBet eller SpeedyBet .

This is the stats tab
This is the post tip