En riktig höjdare väntar på onsdagen när serieledande Milan tar emot Juventus.
Mitt speltips: Juventus gör över 1,5 mål.
2.00 hos SpeedyBet , Bethard eller FastBet .

Obesegrade Milan bara fortsätter vinna. 11-4-0 hittills, detta trots diverse skador och avstängningar. Här saknas Zlatan Ibrahimovic igen och även Tonali är avstängd. Nu har Milan visserligen klarat sig mycket bra utan Zlatan, men i en sån här tung och viktig match tror jag hans frånvaro kommer kännas rejält. Hans ledaregenskaper och targetspel hade nog behövts här.
Edit: Milan har drabbats av coronan och utöver de redan frånvarande spelarna som avstängde Sandro Tonali samt skadade Zlatan Ibrahimovic, Alexis Saelemaekers, Ismael Bennacer och Matteo Gabbia saknas nu även Covid-19-drabbade Ante Rebic och Rade Krunic. Båda hade förväntas starta matchen.

Annars tycker jag Milan sprungit lite väl bra. Fått med sig segrar i ett par matcher där de kanske inte var helt förtjänta av det spelmässigt. Bakåt har det väl aldrig varit betongförsvar under den här framgångsrika sexmånadersperioden. Vid fem tillfällen har de släppt in två eller fler mål i ligaspelet. Även i fyra av nio EL-matcher har det hänt. Topplagen Lazio, Roma var två av lagen som klarade av det.

Tänkbart lag - Sportsgambler.com:
Donnarumma; Calabria, Kjaer, Romagnoli, Theo Hernandez; Kessie, Samu Castillejo; Diaz; Calhanoglu, Brahim Díaz; Rafael Leão.

Juventus inledde 2021 med att enkelt slå Udinese. Ronaldo X2, Chiesea och Dybala i målprotokollet och det var en perfekt uppladdning inför den här matchen. Klarade sig utan Morata (out även här) på ett bra sätt. Med tanke på tabelläget (tio poäng efter Milan) är det nog bara seger som gäller här. Är vana vid den här typen av matcher med tanke på CL-erfarenhet etc, det tror jag laget kommer ha nytta av jämfört med unga Milan.
Juve saknar Alex Sandro och Juan Cuadrado pga coronan.

Tänkbart lag - Sportsgambler.com:
Szczęsny; Danilo, De Ligt, Bonucci, Frabotta, Chiesa, McKennnie, Bentancur, Ramsey, Dybala, Ronaldo

Finns en bänk med spelare som bland annat Kulusevski som kan gå in och bidra också.

Milan har gjort mål i 35 raka Serie A-matcher. Ska mycket till för att de ska gå mållösa här. Även Juventus går ytterst sällan av ligamatcher utan att näta. Det här är en stormatch där en sån som Ronaldo verkligen är all in. Så känns klart troligt att bägge lagen nätar. Då Juventus är pressade att vinna tror jag de verkligen kommer gå för ett andra mål i eventuellt 1-1-läge. Om två mål räcker för tre poäng återstår att se - jag blir inte förvånad om vi får se en match som påmminer om Milans drabbningar med Lazio/Roma där vi får se 3-3 eller 3-2 till något av lagen.

This is the stats tab
This is the post tip