Semifinal i Coppa Italia. Milan gästas av Lazio på San Siro för andra gången på tre dagar.
Båda lagen gör mål synas till 1.72 hos Bwin .

Tidigare möten:
17/18 Milan - Lazio 2-1
17/18 Lazio - Milan 4-1

Lagen möttes så sent som i söndags, då vann Milan med 2-1.
Simone Inzaghis har gjort ett fantastiskt jobb i Lazio och huvudstadslaget ligger trea i Serie A. Formen har varit väldigt bra under en längre tid men i helgen tog det som sagt stopp. För tio dagar sen gick skyttekungen Ciro Immobile av skadad i matchen mot Chievo Verona. Men trots det har Lazio nätat 14 gånger i de fyra senaste matcherna. Tydligt tecken på att anfallsspelet fungerar, även utan Immobile längst fram.
Milan har haft en betydligt tyngre säsong, trots att laget satsade stora pengar i somras. Men Gennaro Gattuso ser nu ut att fått lite ordning på laget. Även fast spelet fortfarande inte övertygar så har laget radat fina resultat den senaste tiden med hjälp av en härlig "grinta". Och nu har man inte förlorat sedan dagen före julafton.

SPELTIPS
I Milans fem senaste matcher har man fyra vinster och en oavgjord, och i samtliga matcher har man hittat nät minst en gång. Turken Çalhanoğlu ser äntligen ut att ha kommit igång och offensiven är relativt namnstark trots att man gjort skralt med mål i Serie A. Det finns mer att ta av är känslan. Spanjoren Suso är en personlig favorit som besitter en väldigt hög nivå i hans bästa stunder.
Lazio saknar som sagt Immobile vilket är ett stort avbräck, men Lazios offensiv behöver väl ingen närmare presentation? Vi nöjer oss med att nämna att Lazio har gjort mål i sina 28/29 senaste matcher. Dessutom är man det lag som gjort flest mål i Serie A - 9 mål mer än Juventus och 5 mål mer än serieledarna Napoli.

Laguppställningar (whoscored)

Milan 3-4-3
Donnarumma; Rodríguez, Romagnoli, Bonucci, Calabria; Bonaventura, Montolivo, Kessié; Çalhanoğlu, Cutrone, Suso
Out: Conti, Storari
Doubtful: Bonucci

Lazio 3-5-1-1
Strakosha; Radu, Wallace, Bastos; Lukaku, Alberto, Leiva, Parolo, Basta; Milinković-Savić; Anderson
Out: Di Gennaro, Immobile, Marusic, De Vrij

Förutsättningarna för att det här ska bli en trevlig och förhoppningsvis målrik tillställning finns definitivt. Att Bonucci står som "doubtful" och att mittbacken hos gästerna De Vrij är skadad ökar chanserna för mål, åt båda håll.
Båda lagen har gjort mål i de 5/6 senaste matcherna inbördes.

Tippar 2-1, vad tror ni?

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip