Zlatan väntas kunna göra comeback i söndagskvällens match mot Lazio.

Senaste möten
Lazio - Milan 3-0
Milan - Lazio 3-2

Serie A
2. Lazio 2 2 0 0 9:2 6
5. AC Milan 2 2 0 0 5:1 6

Sampdoria - Milan 0-1
Milan - Cagliari 4-1

Empoli - Lazio 1-3
Lazio - Spezia 6-1

Preliminära elvor (Gazzetta dello Sport)

Milan (4-2-3-1) Maignan - Calabria, Tomori, Romagnoli, Hernandez - Tonali, Kessie - Florenzi, Brahim Diaz, Leao - Rebic

Saknar:
Osäkra: Krunic

Lazio (4-3-3) Reina - Marusic, Luiz Felipe, Acerbi, Hysaj - Milinkovic-Savic, Leiva, Luis Alberto - Pedro, Immobile, Felipe Anderson

Saknar: Adekanye
Osäkra:

Två klubbar som har spännande projekt igång möts på söndagskvällen i Milano. Milan har spottat upp sig som klubb igen och känns stabilare än för ett par år sedan. Säsongsstarten har varit bra med 1-0-seger borta mot Sampdoria följt av 4-1 hemma mot Cagliari senast.
Skadeläget är gott och Milan är segervissa. Samtidigt lurar Champions League borta mot Liverpool runt hörnet nästa vecka och en match mot Juventus därefter. Ett mycket tufft spelschema.
Lazio, som nu leds av Sarri, har öppnat säsongen väldigt bra också. 3-1 borta mot Empoli följt av hela 6-1 mot Spezia. Nio mål på två matcher säger en del om Lazios offensiva kvaliteter. När jag jämför startelvorna som förväntas på förhand så tycker jag att Lazio ser ut att välja sitt bästa lag och det är en elva med otrolig kontringsstyrka och med skicklighet på mittfältet. Som vanligt, för Lazio, är det försvarsspelet som är akilleshälen. De har dock sina bästa spelare tillgängliga även där så jag skulle säga att Lazio är i sitt absolut bästa skick för att få med sig poäng här.
Därför köper jag inte Milan som solklar oddsfavorit.

SPELTIPS
Jag spelar X2 till 1.71 hos Bethard (3/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip