Lossnar det för krampaktiga Milan eller kan Lecce lugga dem?

Serie A
11. AC Milan 7 3 0 4 6:9 9
18. Lecce 7 2 0 5 7:15 6

Milan hemma

1-0 mot Brescia
0-2 mot Inter
1-3 mot Fiorentina

Formen
V, F, F, F, V

Senaste match
Genoa - Milan 1-2

Lecce borta

Seger 1-2 mot Torino
Seger 1-3 mot SPAL
Förlust 3-1 mot Atalanta

Formen
F, O, V, V, F

Senaste match
Atalanta - Lecce 3-1

Det har inte varit någon rolig säsongsöppning för Milan. Hela fyra torsk på sju första, tre segrar. Det betydde till slut tack o hej för coach Giampaolo som tränade Sampdoria förra säsongen. In med en riktig Serie A-klassiker i Stefano Pioli. Det tror jag kan vara till Milans fördel. 53-årige Pioli lyckades väl sisådär i både i Inter och i viss mån Fiorentina, men skördade en del framgångar med Lazio och stundtals bra med Fiorentina också. I alla fall så lär det inte kunna se så mycket sämre ut än innan. Ni vann Milan visserligen sin senaste match - där man åkte på två utvisningar på Calabria och Castillejo - men utan att glänsa. Kan Pioli hitta rätt? Enligt Gazzetta dello Sport blir det 4-3-3 mot Lecce den här kvällen och det tror jag är helt rätt. Suso har mycket i sig men har inte fått ut det under tidigare ledning och Piateks målskytte borde kunna lossna.

Samtidigt är Lecce ett lag som kan åka hit helt utan press och som vunnit två av sina tre bortamatcher. Visserligen inte mot större klubbar än Torino och SPAL men ändå.
Lecce kommer nu från två raka förluster mot Roma hemma (0-1) och Atalanta borta (1-3). Milan behöver gå ut för att vinna här och det ska man ju göra mot en nykomling på San Siro. Hur det blir får vi se men jag tror i alla fall på en offensiv match där båda lagen kommer få sina chanser.

Preliminära elvor (Gazzetta)

Milan (4-3-3) Donnarumma - Conti, Musacchio, Romagnoli, Hernandez - Kessie, Biglia, Paqueta - Suso, Piatek, Rebic

Saknar: Calabria, Castillejo (båda avstängda)

Lecce (4-3-1-2) Gabriel - Rispoli, Lucioni, Rossettini, Calderoni - Petriccione, Tachtsidis, Majer, - Mancosu - Falco, Babacar

Saknar: Imbula

SPELTIPS
Jag spelar båda lagen går mål till fina 1.95 hos bet365 (2/5 units)

bet365 livestreamar alla Serie A-matcher.

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip