Milan fortsätter toppstridskampen borta mot Lecce.
Mitt speltips: Över 3,5 hörnor för hemmalaget Lecce. Lucky Sports eller bet365 .

Hemmalaget behöver fyra eller fler hörnor för att spelet ska sitta. Det har de haft i tolv av de 17 ligamatcher de spelat hittills. Bland annat mot de flesta av ligans bättre lag, såsom Juventus, Napoli, Inter, Atalanta, Roma och Lazio. Nu vankas det stormatch nere på ”klacken” i Italien. Sydlagen hatar som bekant inte att ta emot randiga norr-storlag på hemmaplan.

Har kunnat förbereda sig hela veckan för den här uppgiften, medan Milan spelade cupmatch mot Torino på onsdagen. Även om det roterades en del stjäls naturligtvis lite fokus. Bytte in det tunga gardet i halvtid, men åkte ändå ut eter förlängning. Icke-optimal uppladdning.

Har dessutom Supercup mot Inter kommande onsdag, vilket säkert finns lite i bakhuvudena. Derbyn alltid viktiga, oavsett turnering. Lecces nästa match är kommande helg, så kan vara all in på den här matchen.

Med tanke på att Milan fortsatt dras med en tung skadelista:
Zlatan, Maignan, Kjaer, Rebic, Origi och Florenzi är alla out....
...så är det klart att de tillgängliga spelarna matchas tufft. Såklart rättmätiga favoriter på 1x2-marknaden ändå, men jag tror inte det blir någon topprestation av Milan här. Inte så att de kommer ha bollen i 90+ och inte låta Lecce ha ett anfall.
Milan släppte till sex hörnor mot Salernitana förra helgen exempelvis, i en liknande match.

Lecce är väl inget gladspelande gäng som öser på själva normalt. De är tajta, har rätt lite boll och relativt få avslut. Men i kraft av hemmaplan bör de kunna skrapa ihop anfall som leder till fyra eller fler hörnor sett över 90 minuter. Slipper vi bara en matchbild där de själva tar en tidig ledning och spelar på den en stor del av matchen ska det vara bra chans för det här spelet att sitta.

Speltips: Över 3,5 hörnor för Lecce.

This is the stats tab
This is the post tip