Krismöte i Italien när kaosande Napoli möter sladdande Milan.
Mitt speltips: Under 2,5 mål i matchen. Spelas hos LeoVegas , 888sport eller Unibet .

Bägge lagen har haft under 2,5 mål i sex av tolv Serie A-matcher.

Napoli är "bara" sexa i ligan för expected goals. Avslutade inte särskilt bra just före uppehållet. Spelade inte alls bra och verkar påverkade av interna konflikter mellan president, tränare och spelare. Frågan är om det blivit bättre under ett landslagsuppehåll där en del spelare varit iväg. Har också en viktig CL-match mot Liverpool kommande vecka.

Milan ligger på plats 15 i ligan för expected goals. Skapar med andra ord inte supermycket målchanser av bra kvalitét. Inte så konstigt kanske då det inte direkt dräller av klasspelare i laget. Är helt okej bakåt däremot, vilket de visade inte minst borta mot Juventus just före uppehållet. Juve skapade ganska lite trots hemmaplan.

Hemmalaget sladdar i ligan. Trots att truppen faktiskt är ätt svag borde de göra det bättre än att ligga rätt långt ner på undre halvan. Tabellen är förvisso jämn, men det finns inte mycket som pekar på att laget kommer klättra snabbt framöver. Kan inte göra det här till en hawaiimatch med böljande spel - då kommer Napolis skicklighet offensivt bli utslagsgivande. Tror därför Milan kommer försöka spela hyfsat tajt med ambitionen att inte bjuda på något särskilt. Çalhanoğlu är avstängd.

Napoli verkar krisa internt. Såg inte särskilt bra ut före uppehållet och jag ser inte att de kommer här och gör en bombprestation. Ser framför mig en rätt tajt och tät match med rätt få målchanser där resultat som 1-1, 0-1, 0-2 känns tänkbara.

Unibet & LeoVegas streamar matchen.

This is the stats tab
This is the post tip