Milan tar emot Napoli på söndagen.
Mitt speltips: Över 2,5 mål i matchen.
1.83 hos Unibet , LeoVegas & Casumo .

Milan har varit ett "överlag" (17/26 ligamatcher har haft tre eller fler mål) en stor del av säsongen då de öst in en hel del mål själva. Senaste veckorna har jag dock framgångsrikt gått "emot" och spelat underspel i deras matcher. Skadeläget och ett tajt matchande har öppnat för det. Här vänder jag igen och spelar över.

Som sagt - Milan matchas hårt för dagen då de dubblar med Europaspel samtidigt som de har en del skador. Här verkar de dock få tillbaka Theo Hernandez och Hakan Calhanoglu, vilket är positiva injektioner. Zlatan fortfarande ett par veckor bort dock. Tänkbar elva:

Donnarumma; Dalot, Kjaer, Tomori, Theo Hernandez; Meité, Kessie; Saelemaekers, Calhanoglu, Krunic; Leao.

Milan ställs nu mot ett Napoli som haft tre eller fler mål i 16/25 ligamatcher. Gattusos gäng åkte ur EL i förra rundan och kan därmed fokusera på ligan enbart. Även Napoli har haft en del skador, men det ser bättre ut nu och en tänkbar elva ser stark ut:

Meret,
Lorenzo, K2, Rrahmani, Rui
Ruiz, Bakayoko,
Politano, Zielinski, Insigne,
Osimhen

Napoli vill upp på CL-platserna medan Milan fortfarande hugger lite på titeln. Två lag som nog gärna tar och går för en trea här alltså. Milan har nätat 23/26 matcher och Napoli i 22/25. Känns som bra chans för bägge lagen att göra mål. Napoli lär nog bjuda upp då de bör se sig med bra chans mot ett dubblerande och skadedrabbat Milan. Milan gör en mycket bra säsong och har väl stått upp mot alla lag de ställts mot.

Båda lagen känns starkare offensivt än defensivt och jag blir inte förvånad om bägge lagen gör två mål i den här matchen.

Speltips: Över 2,5 mål. 1.83 hos Unibet , LeoVegas & Casumo .

Unibet & bet365 streamar matchen.

This is the stats tab
This is the post tip