Ett tungviktsmöte avslutar omgång sju i Serie A när de regerande mästarna AC Milan gästas av tabellettan Napoli. Båd lagen har tagit 14 poäng efter sex omgångar. Vidare har de gemensamt att de båda har segrar bakom sig och en väldigt fin form. Att hitta nätmaskorna har inte varit något problem från någon av dem och bör inte heller vara något bekymmer när de möter varandra.

Det är helt otroligt vad tränaren Stefano Pioli har lyckats åstadkomma med AC Milan. De är obesegrade i de 22 senaste ligamatcher. De avslutade säsongen fantastiskt och har fortsatt på det spåret. Efter att ha slagit Sampdoria borta med 2 - 1 har de tagit en storseger över Dinamo Zagreb i veckan på San Siro. Olivier Giroud, Alexis Saelemaekers och Tommaso Pobega nätade då. Dock släppte Milan återigen in mål och har därmed inte lyckats hålla nollan på de fyra senaste tävlingsmatcher.

Även Luciano Spalletti och hans Napoli var i farten i veckan och spelade Champions League. Efter en mållös första halvlek fick Rangers ett rött kort - något som Napoli tog vara på. Matteo Politano, Giacomo Raspadori och Tanguy Ndombele nätade på Ibrox Stadium och säkrade en andra raka seger i Champions League. Även i Serie A har de två raka segrar över Lazio och Spezia. Så laget är i toppslag - speciellt Khvicha Kvaratskhelia, som redan har nätat 4 gånger i ligaspelet. Napoli blir farliga denna säsong.

Båda lagen saknar varsin offensiv nyckelspelare. I Milan är Rafael Leao avstängd. Hos Napoli är Victor Osimhen skadad. Dock har båda lagen anfallsvapen i massor och är kapabla till att bryta ner varandra. Så spelet blir att båda lagen gör mål i matchen.

Speltips Milan - Napoli:
Båda lag gör mål. Odds 1.79 hos Pinnacle .

---
Preliminär startelva - Milan:
Mike Maignan, Davide Calabria, Fikayo Tomori, Pierre Kalulu, Theo Hernandez, Ismael Bennacer, Sandro Tonali, Junior Messias, Charles De Ketelaere, Alexis Saelemaekers & Olivier Giroud.

Preliminär startelva - Napoli:
Alex Meret, Giovanni Di Lorenzo, Min-jae Kim, Amir Rrahmani, Mario Rui, Andre Zambo Anguissa, Stanislav Lobotka, Matteo Politano, Piotr Zielinski, Khvicha Kvaratskhelia & Giacomo Raspadori.
---

This is the stats tab
This is the post tip