Dags att reka härliga Milan igen i klassikermötet med Parma.
Mitt speltips: Milan att göra mål i båda halvlekarna till 1,90 hos Bethard , SpeedyBet eller FastBet .

Milan glädjer både ögonen och plånkboken just nu. Inte minst efter senaste matchen mot Prag där Hauge enkelt löste ett mål, vilket var mitt rekommenderade spel där. Då roterades det friskt, men det unga Milan höll undan och vann med 1-0. Grymt fin bredd och harmoni i klubben nu och jag ser ingen anledning att inte tro på ny framgång i den här matchen, då som sagt vi får se ett utvilat lag.

Parma håller till på 16 plats i ligan och har långt från imponerat hittills den här säsongen. Senast 0-0 hemma mot Benevento och visserligen en 2-1-seger mot Genoa innan det. Men det säger kanske inte så jättemycket då Genoa är riktigt svaga. Gervinho är dock fortfarande ett litet hot och stod för båda målen den matchen.

Om vi kollar på lagen så störs Milan av en fortsatt inte helt hundraprocentig Zlatan. I övrigt var Leao tillbaka senast men fick en smäll i Prag. Bör dock troligtvis vara fit. Hos gästerna saknas vår svensk, Gagliolo samt Cyprien, Laurini och Pezzella som samtliga är skadade.

Möjliga startelvor:
Milan: Gianluigi Donnarumma; Theo Hernandez, Matteo Gabbia, Simon Kjaer, Davide Calabria; Franck Kessie, Ismael Bennacer; Alexis Saelemaekers, Hakan Calhanoglu, Rafael Leao; Ante Rebic

Parma: Luigi Sepe; Simone Iacoponi, Yordan Osorio, Maxime Busi; Jasmin Kurtic, Matteo Scozzarella, Hernani Azevedo Junior; Gervinho, Andreas Cornelius, Yann Karamoh

Kollar vi lite statistik så har Milan gjort mål i båda halvlekarna i fem av de senaste sex ligamatchera och man har gjort minst två mål i samtliga 10 ligamatcher. Parma släpper så gott som alltid in minst två bollar mot lite bättre motstånd och vi hoppas den trenden fortsätter.

Knyter vi ihop säcken så talar det mesta för att Milan löser två mål eller mer. Backat av statistik, truppstatus och hur bra man spelar just nu, så ska man köra över Parma från start.